Läser du den här bloggen?

tisdag 15 juli 2008

Födelsedagar


Har alltid undrat varför man firar födelsedagar. Det enda man har åstadkommit är att man inte har dött på 365 dagar och det kan väl knappast vara värt att slänga ihop en fest med tårta som kostar massa pengar, ballonger som kostar massa pengar och vänner som kostar massa pengar för en sån sak? Och det är ju inte heller unikt, man är ju inte ensam om att fylla år just en dag eller hur? Hade förstått om vi hade haft ca 6,5 miljarder dagar på ett år och alla människor hade haft just en unik dag då dom fyllde år...no wait


/K

Han är så snäll så



Alla anser att deras hund är jättesnäll. Han skulle aldrig bita någon. Visst han åt upp en efterbliven unge en gång men ungen klappade honom på fel sätt utan att säga password först.


Hundar ÄR farliga. Snälla eller ej. Är din hund 15cm hög så utgör han ingen risk för normalstora människor och då få man gärna knyta fast hunden utanför matbutiken. Men när din hund är 1.5m hög och har ett huvud lika stort som en ko så är det inte juste att knyta fast honom utanför ingången till en matbutik.


Jag var och köpte mat nyss och PRECIS utanför dörren till butiken så var en gigantisk hund fastbunden i en lyktstolpe. Hunden kunde med lätthet bita av stolpen ifall han ville men det gjorde ingen skillnad för puckot som band fast hunden hade lämnat tillräckligt med koppel för att man inte skulle kunna undgå hundens "death-zone" om man ville gå in i butiken. Och jag är ingen stor kille. Jag var mindre än hundjävlen. När han såg mig komma så såg jag en tanke bubbla ovenför hans huvud hur jag sakta blev en gående-stek och hunden började slicka sig runt munnen. Precis som den efterblivna ungen så skulle jag ha blivit uppäten.

"åhh han är så snäll så han skulle aldrig skada någon, ok han åt upp den där efterblivna ungen men han var svartskalle som bloggade och glömde säga password"



/ A