Läser du den här bloggen?

måndag 2 mars 2009

Stålmannen


Har ni märkt att när bovarna skjuter, med pistoler, mot stålmannen så rätar han ut bröstet och står i traditionell superman-pose och tar emot skotten. Men när dom får slut på skott och kastar pistolen mot honom så duckar han. Some serious plot-holes in this shiznit.

/K (/A)

Internetreklam


Det finns många olika typer av reklam för tävlingar på internet. Det är väldigt sällan något som lockar mig. Mest för att man vet att det är fejk. Vinn Iphone, Vinn Xbox360, Vinn Viagra, Vinn J-lo.

Men det finns en reklam som lockar mig men som jag aldrig hunnit klicka på. Det är en reklam som dyker upp på the Book of Faces. Man kan, hör och häpna, vinna ett års förbrukning av hamburgare och coca-cola.
ETT ÅR!
HAMBURGARE OCH COCA-COLA.
Hörde du? Häpnade du? If not, DO IT NOW!

Jag har ingen aning om hur dom planerar att dela ut priset eller vad dom räknas som ett års förbrukning? Får man 365 st 50cl cola och 365st Big Macs? Eller får man 365st Whoppers? Vad händer om det är skottår? The questions are endless! Får man allt på en gång? Får man presentkort? The questions ends here.

Nästa gång jag ser reklamen så ska jag ställa upp i den tävlingen and I shall be the happiest man alive. Även om jag inte vinner för det viktigaste är inte vinna, det viktigaste är att göra sitt bästa. Det har jag lär mig från den svenska sport-scenen.


/A

Jok Practicál III


Ett snabbt och enkelt skämt ni kan dra på feta personer. Om ni är på en restaurang (eller annat ställe med mat) och ni ser en tjock person så pekar ni på en random maträtt och frågar
"Är den god?"
Det är viktigt att ni ser till att personen inte äter den rätten för tillfället för då kommer svaret troligen bli
"Jag vet inte, varför frågar du mig?"
Och dåkommer ni med en Mortal Komeback.

"För det ser ut som att du äter ganska ofta och ganska mycket så sannolikheten att du har ätit denna rätt är ganska stor"

Om ni verkligen vill att skämtet ska funka så ska ni dock inte säga det till en fet person. Då säger ni det till en snygg tjej.



/A