Läser du den här bloggen?

lördag 2 augusti 2008

Dansa


Att dansa har aldrig riktigt känts som en naturlig sak att göra. Think about it. Att göra konstiga rörelser med kroppen utan någon som helst anledning även om vissa påstår att dom rör sig till rytmen av musik så har över 95% av människorna på valfritt dansgolv ingen aning om vad som händer, jag har gjort en undersökning, på stan.
"Han är grym på att dansa" well vad exakt innebär det att vara grym på att dansa? ska man kunna hoppa så högt som möjligt? böja och bända kroppen på konstiga sätt, är det dans? att kunna lyssna på rytmen av musik och röra sig till den? är det verkligen en bedrift? Inte riktigt va? Försöker inte dissa folk som dansar utan det är jättebra att du gör det, tummen upp, fantastic...men det är rätt meningslöst, men kul att du försöker!


/K

Uttryck VI



"Jag skulle mata fågeln men det är tanken som räknas"

Nej, du har fel. Det är INTE tanken som räknas. Det är handlingen som räknas. Att jag TÄNKTE hjälpa dig är inte riktigt samma sak som att jag faktiskt gjorde det.
Värst är det när det kommer till presenter. "Köp vad du vill, det är tanken som räknas" och sen får man en jävla blombukett. Jaha, så du tänkte att jag var en ko som behövde nått att äta?

Om man verkligen menar att det är tanken som räknas så ska man faan också tänka till.
"Jag vet att du gillar att resa men eftersom jag inte har råd att betala en resa åt dig så ger jag dig den här boken med massa olika restips och råd om vad man ska göra i det landet"

DÅ har man tänkte till. Att komma med en jävla bukett är inte genomtänkt.

Det enda som egentligen räknas är handling. Om jag umgås med någon som envisas med att säga "det är tanken som räknas" så kommer jag jävlas med personen så in i helvete.
"Jag tänkte inte slå dig på käften men jag gjorde det ändå.... men det är tanken som räknas"



/A

Svenskar som inte kan stava


Det finns många svenskar som inte kan sitt eget språk. Nu menar jag inte "nysvenskar" eller någon annan sådan rolig term på invandrare som bor i sverige utan riktiga honkey-ass svenskar som heter Lage och andra roliga namn som Pelle. Gå bara in på blocket, du hittar inte en enda annons som innehåller alla rätt och får guldstjärna. Jag har verkligen ingen som helst respekt för folk som inte kan stava, eller ens skriva ihop för den delen. Kan du inte stava är du outbildad vilket betyder att du är en alkis och då även hemlös i mina ögon. Detta gäller även för folk som tror att dom kan stava men ändå skriver påhittade ord som "dej" "mej" och "oxå", these are not real words!
Det bästa är när någon vet att de är hemska på att stava och börjar kalla sig själv för analfabeter för att rättfärdiga det hela istället för att faktiskt lära sig. Okej, sure visst är du analfabet och inte kan lära dig en simpel jävla sak som att skriva och stava rätt borde du inte heller få köra bil, handskas med pengar eller ens lämnas själv. I mitt tycke, vilket är det bästa tycket, borde du också ha på dig vuxenblöjor.


/K