Läser du den här bloggen?

torsdag 26 februari 2009

Folk på gamla cyklar


Vad är hela den här grejen med unga människor som cyklar på jättejättegamla cyklar? Jag förstår mig verkligen inte på det. Det verkar ha blivit något slags mode att ha en cykel ifrån mellankrigstiden (1918-1939). Dom är inte bara jävligt fula utan väldigt opraktiska också! YUES! Dom har inga växlar till exempel! I och med att de flesta av dessa "människor" är ungdomar som studerar på universitet och högskolor så blir det double-trouble-opraktiskt! why you ask? För att de flesta högskolor och/eller universitet ofta ligger i en uppförsbacke, antingen i anslutning till eller direkt på (va?). Det är därför dessa inrättningar oftast ligger uppe på ett berg (varför?). Tänk på det nästa gång du åker förbi ett så ska du få se att jag har rätt.
So yes, gamla cyklar, var ingen douche, köp en ny! Du kommer aldrig att vara cool eller inne för att du har en gammal rutten cykel.


/K

Snö

Seriöst alltså. Har vi inte redan gjort det här? Vi körde hela racet med snö, slask och kyla ett bra tag och vädret började vända mot det varmare. Nu, helt plötsligt, ska det vara snö igen.
Jag förstår tanken bakom det hela. Det är kallt, det är vitt, barn leker, vuxna fryser och det är lite kul. Fine. Men nu får det vara nog. Ända sen jag var liten grabb så har det snöat och varit kallt på vintern och enligt mina undersökningar så var det kallt även INNAN jag föddes. Det innebär att det har varit kallt i Sverige i minst 25 år. MINST.

Nu är det 2000-talet. Vi har Iphones och tallriksmodellen på McDonalds. Dags för nya friska tag. Mitt förslag är att köra varmt väder på vintern och jättevarmt väder på sommaren.
Jag förslår fortfarande en vit jul så snö kommer fortfarande vara tillåtet från 1 december till 29 december. Slaskväder kommer vara förbjudet året runt.

"Jag älskar februari, säger Bertil glatt när bad badar i sina röda shorts"

Om mitt förslag går igenom så slipper man gå och köpa långkalsonger FÖR TRE HUNDRA KRONOR bara för att man fryser om snoppen. Då kan man spendera samma pengar på flip-flops och p-piller. Se till att rösta på Småsakspartiet nästa val så lovar jag mer pengar i fickan och varmare väder.

All Hail Småsaksbloggen.

/A