Läser du den här bloggen?

fredag 5 september 2008

Sean Kingston

Jag hatar honom av hela mitt hjärta. Att folk tycker om honom är ett tydligt bevis på att mänskligheten är dum och onödig, det får mig att längta efter att matrix 2 ska komma och låsa fast alla människor i bollar med gegga.
Förutom det faktum att han ser ut som Fat Albert och sjunger som en 3åring så har han texter som är lika vettiga som en pannkaka på en högtalare.

"We can go to the tropics
Sip piña coladas
Shorty I could take you there
Or we can go to the slums
Where killas get hung
Shorty I could take you there"

Ja det är ju ett svårt val. Antingen så kan jag sitta på en strand och dricka drinkar eller så kan jag åka till en skitig förort och titta på mördare som blir hängda. Ohhhh vilka valmöjligheter, jag vet inte vad jag ska välja. Kära Sean är alldeles för romantisk när han lägger upp två enormt fina och romantiska val. Annars så sjunger han om att vackra kvinnor får honom att vilja ta sitt liv. Jag vill skicka Angelina Jolie, Eva Longoria, Meagan Good, Jessica Biel, Meagan Fox och Natalie Imbruglia till hans hem så att han ser till att hålla sitt löfte.


Äckel.



/A

Pottans återkomst


Är det inte dags att återinföra pottor? Så jäkla enkelt att bara kissa ner från sidan av sängen i en butelj och sen somna om. Jag bor inte i en stor lägenhet men varje gång jag är pissnödig och sömnig så är det ett helvete att försöka ta sig hela 6 m till toaletten.

Så jag tycker att man ska göra det trendigt att ha pottor igen. Inte för att göra doo-doo i men för att släppa lite tryck i snabeln. Alternativet är att man använder vuxen-blöjor men det är nog inte bekvämt om man får lita på bebisar som börjar gråta när dom sover med blöt blöja.

Min högsta dröm sen igår natt då min snopp ville leka brandslang är att bo i djungeln och sova i träd. Då behöver man bara slänga fram sin korv (chorizo, kabanoss, prinskorv, falukorv eller ölkorv, allt beror på hur den ser ut) och kissa ner från sin gren och sen somnar man om. Vilken härlig värld det skulle vara. Nu för tiden så ser folk ner på dig ifall du kissar i en potta som ligger bredvid sängen. Men på medeltiden så var detta standard. Sveriges dåvarande kung Carl den tolfte trettonde femton kr vaknade upp i sitt slott, satte sig på sängkanten och kissade i en burk och sen gick han upp och styrde landet med en järnhand och en mänsklig hand.


Så alla nu startar jag officiellt trenden. Alla ska ha potta. P diddy, när du läser detta så kan du spela in en låt som heter "Diddy p's in the potty" och jag kan hjälpa dig att regissera videon (jag fick bra betyg när jag spelade in kortfilmer i skolan).




/A