Läser du den här bloggen?

måndag 26 januari 2009

"Jag måste gå ner i vikt"


Om du någonsin sagt det så behöver du troligen gå ner i vikt, din tjockis. Det som stör mig är att folk inte vet hur man gör det trots att folk har varit smala i miljoner och åter miljoner år.

Folk envisas med att gå på en diet. Dom gör det eftersom dom är dumma i huvudet. Att ändra sin kost är nödvändigt om du heter Ricki Lake Oprah och du bara äter KFC med marshmallows. Men om du äter som en normal människa så är rörelse allt som behövs. Istället för att sitta och titta på tv hela dagarna medans du trycker i dig kinapuffar så kan du testa att gå på en promenad. Inte träna som ett as på Westlings gyms, bara gå en promanad då och då.

Men neeeeeeeeeeej, nooooo, neeeein, folk ska istället börja med någon jävla diet som innebär att dom bara får äta palsternackor. Det gör dom i 1 vecka sen får dom abstinens och käkar upp fem tårtor och en unge från Urugay. Då är det väl faan självklart att du inte går ner i vikt. På sten ålder var alla smala och snygga (se dokumentären 10.000 BC) och dom åt allt dom kunde äta. Skillnaden mot dagens fetton är att dom också rörde på sig när dom t.ex jagade eller lekte kull. Nu finns det till-och-med en stenålders-diet som innebär att man bara äter kött, bär och bark. Då ska man bli smal och hårig.

Det som verkligen stör mig dock är när alla som går på diet ska tjata om det "Nej jag kan inte äta där, jag går på diet", "jag borde inte äta det här, jag går på diet", "kan du sluta slå mig snälla" och annat tjaffs.

Så sluta vara feta, rör på er.

Här länkar jag även till min kompis blogg som innehåller massa träningstips för er som vill bli snygga och smärta som Ralp "Karate Kid" Macchio. http://fitnessdeluxe.blogspot.com/



/A