Läser du den här bloggen?

måndag 20 april 2009

Ansiktsmask


Jag fick nyligen en shaving cream som ska appliceras med borste så när jag gick närmaste skönhetsbutik för att köpa en sådan så köpte jag lite andra rak-attiraljer samtidigt. När jag ändå höll på så köpte jag en ansiktsmask för jag vill bli lika snygg som killen från Lost. Jag har på mig masken medans jag skriver detta och jag kan knappt koncetrera mig. Det gör ju SKITONT. Ansiktet svider och spänner och jag ser ut som Casper (spöket ni vet).

Varför gör ni tjejer sånt här? För att inte tala om att vaxa benen och diverse andra områden. När jag brukade besöka mina vänner i Linköping så märkte vi alltid att det blev skittråkigt efter 4 dagar när man upplevt allt som finns att erbjuda så vi spenderade resten av tiden med att färga håret och göra olika dumheter, som att t.ex vaxa under armarna och det gjorde svinont.

Att ni tjejer gör detta för att vara söta i våra ögon är helt fantastiskt. Nästa gång jag ser en söt tjej så ska jag ge henne en kram och tacka henne för att hon går igenom allt detta.

Fula tjejer får jobba hårdare.

/A