Läser du den här bloggen?

söndag 10 augusti 2008

Smartis


Jag gillar smarta personer. Sådana som verkligen skiner av intelligens.

När vi satt några vänner hos mig häromdagen så skulle vi kolla på film. Jag går igenom vilken typ av film folk vill se. Den första säger att hon vill se en komedi. Den andra säger att han vill se en dum action eller en komedi. Den tredje, vi kan kalla henne för Camila, kommer då med ett otroligt smart svar.

"Det behöver inte vara en komedi men det vore kul om filmen var underhållande och är en film"

Verkligen? vill du se en film som är intressant? Tack för det inlägget. Och det BEHÖVER inte vara en komedi. Men det kan vara en komedi. Det kan vara en annan typ av film som inte är komedi heller. Vore det bra ifall filmen hade typ en början, en mitt och ett slut också? Kanske folk som pratar med varandra? Något som händer?

Tack så mkt. Utan ditt svar så skulle vi aldrig kunna välja film.



/A

Vuxna människor som gillar dåliga filmer.


Det är HELT ok att gilla filmer som The Fast and the furious-serien, Never Back Down, You got served, Booty Call, Stomp the yard, Step Up, Step Up 2: The streets, Honey, Bring it on, American Pie-serien, Scary movie-serien etc.

Om du är 13 år gammal.
Att vuxna människor tar med någon av dessa filmer som sina "favoritfilmer" på facebook/match/knullkontakt/etc är ju helt obegripligt. Jag kan titta på någon av dessa filmer och säga "ja, det var 2 timmar som jag dödade" men där tar det slut. Jag tittar inte på dessa filmer och tänker "oohh undra vad som händer nu!!!11ettett, kommer han vinna danstävlingen/karatetävlingen/racingtävlingen? kommer hon bli kär i honom? kommer hon? JAG MÅSTE VETA!"

Det finns inget med dessa filmer som ger någon typ av tillfredsställning. Att säga att 2 timmars av tidsdödande-film är din favorit-film är som att säga att din favoritsyssla är att andas. "ohh härom dagen så andades jag ut men jag glömde nästan att andas in, det blev jättetokigt och jag skrattade i flera timmar efteråt".

Om man dömmer efter några av våra kommentarer så tycker vissa att jag har fel som skriver sådant och tycker att alla har rätt till att tycka och tänka som dom vill. Det har dom. Men likaväl som att jag har svårt att respektera någon som äter lera så är det svårt att respektera någon som säger att någon av dessa filmer är deras favorit-filmer.

Och i ärlighetens namn, skulle du verkligen vilja bli opererad av en person som tycker att Vin Diesel var "supergrym när han körde den där bilen skitsnabbt".


/A