Läser du den här bloggen?

tisdag 22 juli 2008

Tjejor


Hur kommer det sig att alla tjejer/kvinnor tror att dom är guds gåva till mänskligheten så fort en kille/man/penix tittar på dom? För att göra det hela ännu mer pinsamt för dom själv så ska dom himla med ögonen eller hitta på något annat kreativt sätt för att försöka förmedla att dom är bäst. Dom flesta av er är inte så fräscha även om era mammor har sagt det. In fact, enligt en undersökning jag gjorde på stan så kom jag fram till att dom flesta tjejer är fula, det var en ytterst liten procent som stack ut ifrån mängden och faktiskt såg ok ut.

Att titta på någon är inte någon som helst slags kärleksförklaring, det är endast en blick. Kom ihåg det ni med vaginor. Nästa gång någon tittar på er så kanske det är för att ni har en cliffhanger runt näsborren eller för att ni ser ut som Franck Ribéry.


/K

Tatueringar


En sak jag verkligen inte förstår mig på och som gör mig arg är folk med tatueringar som saknar logik. Till exempel folk med tatueringar på språk som dom inte kan alls eller har hört talas om men dom tycker att tecknen är 'annorlunda'. Det enda dom här människorna vill är att man ska gå fram till dom och fråga vilket språk det står på eller vad det står. Det behöver inte vara text, kan vara bilder, såg en ung man med en hammare tatuerat i pannan och tydligen enligt honom själv så representerade det hans mammas tjat om att han skulle gå ut och leka istället för att sitta inne när han var liten...riiiight. Varför inte bara tatuera in hammarjäveln någonstans där den inte syns? Uppmärksamhet så klart. Han ville att man skulle fråga, och det gjorde jag, mission accomplished.

När jag ändå är inne på skiten så tycker jag att alla som har en tribal runt bicep kan sluta läsa nu och aldrig mer besöka den här sidan, ni är inte välkommna. Det är inte häftigt och kommer aldrig att bli det förstärker bara bilden av dig som en douché.


/K