Läser du den här bloggen?

onsdag 16 juli 2008

Bara kvinnor skadar sig

Jag kom nyss hem från sjukhuset då min tumme har fått error 404 och fick då sitta i väntrummet. För att döva min oändliga uttråkning så tänkte jag läsa en tidning men precis som vanligt så är detta ett sjukhus för endast kvinnor. Hur vet jag detta? Jo, för att i väntrummet finns som vanligt endast dam-tidningar. Amelia, Kvinna, Mammabladet, Laura, Dam, Tara etc.
Om du hamnar i ett välsorterat väntrum så har dom kanske "sköna hem" och "Vi föräldrar"

Hade fallet varit så att killar också kommer dit så borde dom ju också ha lite tidningar som män läser eller förutsätter dom att vi inte kan läsa?
Jag begär inte att det ska ligga slitz och horny amatateur magazine på bordet men man kan väl ändå lägga fram en National Geographic, Din Teknik eller Illustrerad vetenskap.

Ohh visst vissa har någon motorcykel-tidning eller en bil-tidning men bara för att jag är kille så gillar jag inte allt som brummar.

Men frågan är inte varför det bara finns damtidningar. Frågan är egentligen, vem lägger dom där? Är det sjukhusets personal som är så diskriminerande mot män eller är tidningarna bara kvar eftersom kvinnor har glömt kvar dom. För i sådana fall så måste man undra om det är så att kvinnor är glömskare än män och glömmer kvar tidningen oftare eller mer omtänksamma och lämnar kvar med flit. Läser kvinnor mer tidningar än män eller läser män bara tidningar som dom inte vill bli av med sen? Borde jag raka skägget eller låta det växa ut? Varför är kvinnor så villiga att bli av med sina tidningar om männen så gärna vill spara dom? Varför finns det inga gubb-tidningar när det finns så många tant-tidningar.

Har du svar så lämna en kommentar.

/A