Läser du den här bloggen?

torsdag 21 augusti 2008

Finland



Jag tycker synd om Finland, eller nej jag tycker inte synd om finnarna utan tycker bara det är synd. Synd om vad you ask? joo att ingen någonsin säger "Jag ska flytta till Finland" Varför finns det ingen som vill göra det? Man hör ju om folk som flyttar till Danmark, Norge och även i vissa unika fall Island, men aldrig Finland! Finland borde väl inte vara så mycket mer annorlunda än Sverige, Norge eller Danmark tycker man. Dom har till och med en president som ser ut som Conan O'Brian!! Hur awesome är inte det. Vad har Sverige? En kung som ser ut som Carl XVI Gustaf...hur jävla roligt är det? Och wannabe Paris Hilton till barn. Fuck that, ge mig Conan vilken dag som helst, eller Tarja Halonen som hon egentligen inte heter. Och danskarna är ju nazister hela högen så dom analyserar vi inte ens. Normännen däremot har Espen Knutsen som ju faktiskt är pretty damn awesome, men når inte riktigt upp till Conan nivå enligt en handuppräckning jag hade med mig själv. Finland är även landet där tomten bor, JULTOMTEN!!! HAN BOR I FINLAND! Vad har resten av norden att komma med vad gällande den saken? Finland wins by horselenghts.
Så, packa nu för imorgon flyttar du till Finland; THE GREATEST NATION IN EAST SCANDINAVIA!



/K

Saker jag inte kan göra.



Jag vet att många som läser den här bloggen tänker "ooh den där A måste vara lång, stilig, sexig och duktig på att kyssas" men det stämmer inte riktigt, jag är faktiskt ganska så kort.
Och det finns faktiskt andra saker som jag inte kan göra så jag tänkte dela med mig utav mina svagheter för att visa min enorma ödmjukhet.

• Jag kan inte uttala "parlementet" korrekt. Oavsett om jag säger det snabbt eller sakta så uttalar jag ordet "parlament-tett".

• Jag kan inte bollsporter alls. Det spelar ingen roll om bollen ska hanteras med händer, fötter eller pinnar jag har noll koll. Det mest intrssanta är dock att jag kan träffa en vindruva från 10 meter håll med en kastkniv men jag kan inte träffa ett fotbollsmål med en tennisboll i handen även om jag står i målet.

• Jag är dålig på siffror, jag har lätt dyskalkyli (google it) vilket gör att jag lätt blandar ihop siffror och har svårt att komma ihåg siffror.

• Jag uttalar ordet "varför" som "värför".

• Jag kan inte sluta retas. Jag har småretat folk ända sen jag var liten alltid med glimten i ögat, mat i magen, kärlek i blodet bla bla. När jag var yngre så försökte jag sluta med det för jag ville vara cool som James Bond och få tjejer. Det gick inte. Även i sömnen så retar jag folk.

Det var allt jag kunde komma på, om något annat dyker upp så delar jag med mig utav det också. Hoppas att ni känner att ni har lärt känna mig bättre och att vi är kompisar som kan träffas och fika.


/A