Läser du den här bloggen?

fredag 12 september 2008

bungy jump

Vad är det för idioti? Varför skulle man vilja hoppa ut för ett stup med gummisnoddar fästa på benen? Det är ren idioti "hej, jag vill dö får jag hoppa ut från det här stupet".
Det finns faktiskt mkt lättare sätt att dö på än att hoppa, nästan dö och studsa upp igen för sen försöka falla mot sin död igen.

Det handlar inte heller om att det är en eller två personer som vill hoppa, det är miljoner runt hela världen som saknar riktigt dödslängtan men ändå slänger sig ut för ett stup. Precis som om det vore en normal sak men att vilja hoppa bungy jump är lika normalt som att en man gillar sex and the city.

Det finns olika sätt att möta sin skapare också. Förutom att åka hem till mamma eller pappa så kan du möta Gud, Allah, Jehova, Jimi Hendrix eller Buddah genom att hoppa från en bro, en korg som hissats upp eller kanske en luftballong. Du kan även välja ifall du vill doppas i vatten eller doppas i asfalt.
En smart sak är dock att man inte hoppar med fötterna först. För om repet ska gå av är det väl ändå bättre att dö än att krossa benen och kanske även din penix/kvinnliga-penix.

Men gummisnodds-jumping är fortfarande Americas favorite pastime precis som baseball, och alla vet att jag älskar Amerika, men precis som baseball så är det ingen som förstår varför man gör det.

Så om ni har bestämt er att göra ett gummisnodds-jumping eller rent utav redan gjort det så kan jag rekommendera andra trevliga aktiviteter som snabbt knivhugg eller humping of burning log. Lika vettigt som gummisnodds-jumping fast med större chans att dö.


Bilden är tagen för några helger sen när jag hoppade bungy-jump i nacka.





/A


dålig på sex-snack


Jag har alltid tyckt att den är pinsamt med sexsnack. Inte för att jag ogillar det, jag älskar dig när tjejer pratar dirrty birrty.
Jag är dålig på det själv helt enkelt, jag vet inte vad jag ska säga. Men jag har studerat ämnet och har lärt mig vad som bör och inte bör sägas. Jag tänkte dela med mig utav den här listan och ni får gärna tipsa om andra bra eller dåliga ord man kan säga. Om jag har gjort fel någonstans så får ni gärna säga till.

Jag har delat upp listan i kategorier och bra och dåligt.


Ljud
Bra saker

Ohh
Ahh
Grrr
Mjau

Dåliga saker

Iiihhh
LILILILILI
Nöff
Oink


Andra språk
Bra saker
Ay papi
Yeah
Dame lo duro
Do me
Mi amor

Dåliga saker
Salam pedar
Al hamdullah
Heil hitler
una cervesa porfavor
Ay Caramba


Religösa saker
Bra saker
Oh my God
Oh Lord
Oh Jesus

Dåliga saker
Praise Satan
Allauh Akbar, death to america (alternativt väldigt bra)
Jesus kommer straffa oss.


Frågor
Bra saker
Vill du ha mer?
Gillar du det?
Vem är bäst?

Dåliga saker
Du vill väl inte ha mer?
Gillar du seinfeld?
Fes du?


Så håll till godo, denna lista bör göra ert sexliv vacker och hälsosamt, skriv gärna till oss när ni testat detta och berätta hur mycket bättre det blev.


/A