Läser du den här bloggen?

tisdag 12 augusti 2008

Folk som skriver blogg


Äntligen, jag har velat skriva om det här länge och det är nu dags.
Jag förstår mig inte på folk som skriver blogg. Låt mig förklara. I dagens Tadjikiztan har ca 100% av människorna en blogg. Ca 90% av dessa är pung. Varför? Jo för att det enda som står i dessa är vad folk gjort, vad dom ätit, med vem, vilken tid, var, hur, hur många gånger, katt&hund&hund. Jag förstår verkligen inte hur människor kan ha mage skriva sådant. Shame on them att tro att jag vill läsa om deras liv och vad den innehåller. Det är helt ointressant att läsa om vad någon har ätit till frukost, come on, är det verkligen någon som bryr sig ifall du lagade en "jättegod" frukost imorse bestående av spikar och hallon?`well, om någon åt spikar och hallon till frukost hade jag läst den bloggen faktiskt, shit would be interesting, okej det var ett dåligt exempel, pankakor och hallon! DET är jätteointressant för mig, säkert många mil bort, ingen aning om vem människan är och ingen bild har han/hon heller, I don't give two shits om vad du åt för frukost. Jag bryr mig inte heller om vad du har gjort idag, ingen gör, möjligen dina närmaste vänner, men oftast inte ens dom, inte ens ingen bryr sig! Jag vill inte se några sura miner efter det här inlägget, ibland måste man faktiskt se sanningen i brunögat.


/K

Tjejhångel


Vad är hela grejjen med tjejhångel? Varför blir killar så glada utav det? Ifall du är en ung idiot-tjej eller en gammal idiot-tjej så är detta ett toppen trick för att få uppmärksamhet från idiot-killar.

Unga tjejer på klubbar gillar att hångla med varandra för då säger killar "wåååååwww" och sen tar dom bilder, skrattar och highfivar. Inser inte dessa killar att tjejhångel egentligen är ett hot mot att dom ska ha en chans att hångla med någon av dessa damer ikväll.
Om en tjej hånglar med en annan tjej så är hon ju intresserad av tjejer, om du inte är en sån "tjejor" så vill hon ju inte hångla med dig.

Hade jag varit mer flickaktig så hade jag kanske ha blivit glad. Då skulle jag kunna lura tjejen att jag är en tjej och fått hångla. Men jag ser ut som en man. Jag har mustasch. Det betyder att det är en lost cause. Jag får gå hem alldeles ensam.
Jag väljer istället att vråla "wååååååw" när en tjej hånglar med en kille. Chansen att hon vill hångla med mig sen är ju större än ifall hon gillade tjejer.

Nu finns det vissa teorier om att tjejer som hånglar med varandra på klubbar bara är ute efter uppmärksamhet.

Men det är bara sorgligt.


(Bilden visar två killar som hånglar. Dom vill inte heller ha det motsatta könet)
/A