Läser du den här bloggen?

tisdag 29 juli 2008

Global "Hawaii" Warming

Vad är all uppståndelse kring detta egentligen? Är det inte bra? I for one gillar i alla fall att det blir varmare, jag gillar sol, det har jag alltid gjort, förstår mig inte på idioter som åker dit det är kallare för att åka skidor eller snöbräda. Vi bor i Sverige och varje gång det är värmebölja blir tidningarna som galna och skriver om hur underbart det är och om hur vi ska förvalta värmen bäst med glass- och badtips. Jag ser inte många glass- och badtips på vintern, vet du varför? för att ingen tycker om vintern, vintern är som den där mobbade tjejen på lekis tror jag det var som aldrig pratade eller gav ifrån sig ljud. Hon som man alltid satte sig brevid för att kunna nypa i benet eftersom det var så kul och man visste att hon inte sa något utan såg att hon blev jätteröd i ansiktet. Det är vintern.
Och tydligen är en annan effekt att polarisarna smälter, good, we will drink it. Var inte längesedan jag hörde om att det råder brist på dricksvatten. Polarvatten är kallt och gott också vilket betyder att man slipper stå och vänta i 10 minuter på att kranvattnet ska bli kallt nog. See, finns inga som helst nackdelar med Global Warming. Till och med ordet är positivt, 'Global Warming'. Warming alltså, samma sak som du gör med dina gorbys piroger vilket gör att dom blir ätbara, utan global warming är vi som frysta gorbys piroger.
Tror att folk måste öppna ögonen och inse att bensin och hårspray faktiskt har mer fördelar än nackdelar.
BO!


/K

Mexican hat dance drunk

Att dricka är kul ibland men gör man det för ofta så tappar det sin glöd. Jag och mina polare är inte dom typerna som dricker ofta men nu under helgen så bestämde vi oss för att dricka lite grann.
Och ska man dricka så ska man göra det med stil. Det betyder tema-fylla.

Vi kom på mexican hat dance fylla. Det innebär att man äter tacos och tortillas. Man dricker iskalla coronas och tequila. Högtalarna blastar feliz navidad och Enrique Iglesias låtar. Tvn spelar Blood in, Blood out på repeat.
Dock blev vi förvånade när en Luchador hoppade in genom fönstret och gav oss sina blessings y saludades. Vi tackade för den underbara äran och fortsatte med middagen när han hoppade ut i sommar-natten, troligen för att förhindra brott.

Vi hann få en bild på honom. Ett vackert fenomen, precis som ett norrsken.



/A

Vem köper porr?

Jag gillar att köpa dvd-filmer. Det finns bara en anledning till att jag inte köper så många filmer längre och det är att blue-ray är på väg att ta över. Dock finns det något jag aldrig har förstått. Varför köper folk porr?
Det främsta sök-orden på otaliga söksidor är sex och porn. Det innebär att folk fattar att det finns just porr på internet. Förstår man det så förstår man nog också att det finns gratis porr på just internet.
Forskning visar att internet uppfanns just för att sprida porr. Detta är fakta som jag nyss hittat på som inte är sant.
Men trots massa porr på internet så är porr-branchen fortfarande en av världens största och det är dom som har styrt många ledande tekniska framsteg såsom övergången från betamax till vhs och från vhs till dvd och även HD branchen väntade på att porrfolket skulle göra sitt val mellan HDDVD och Blue-ray. Detta är inte påhittat.

Det finns många anledningar till att jag köper dvds. En av dom är att jag gillar att ha en stor samling filmer som jag gärna visar till folk. Gäller samma för porrsamlaren? När man kommer hem till honom, säger han då "Ska vi kolla på en film? jag har butt bandits 4 och slutty girls 2 på dvd"

En annan anledning är att jag gillar att ha orignaltitlar med extra material och liknande. vill porrsamlaren också ha extra material? deleted-scenes?
"Här är en borttagen scen där Señor Chorizo råkade snubbla när han dansade sexigt"
Finns det kommentatorspår på dessa filmer?
"Hej det här är Dick Hugé och jag regisserade filmen, i den här scenen ska sjuksköterskan Debra, spelad av Tits McBoob, prata med rörmokaren som jobbar utan tröja. Vid det här tillfället i filmen så känner hon sig jättesugen på att ha sex med honom. Nu har dom sex. Jag ville förmedla två personer som har sex med denna scen"

Att köpa filmer och musik kan också bottna i att man vill stödja de artister och personer bakom så att dom kan fortsätta göra filmer och musik. Gäller det också för dom som köper porr? tänker dom "I cant beat my meat if they dont have anything to eat".
Rimmar dessa personer på engelska när dom tänker?



/A