Läser du den här bloggen?

måndag 1 september 2008

Jok Practicál II


En present ni kan ge till nästa person som fyller år är en kanin. Men inte med bur. Kom med kaninen i handen och överlämna den och säg "Ha den ara abrahamian."
Alla gillar kaniner och tjejer kommer tycka att du är söt och kommer ge dig the sex. Det roliga är dock inte the sex. Det roliga är när kaninen springer runt i lägenheten och äter på allt och skiter överallt.

Det är också väldigt viktigt att ge presenten till snälla personer som t.ex bagare och tjejer. Annars så kanske dom är dumma mot kaninen och då blir du, kaninen och jag ledsna. Det är kul att ge någon ansvar i present. Vill du uppdatera presenten så kan du ge en bebis istället. Samma princip men betydligt mer ansvar och mer illaluktande bajs.


Andra saker man kan skänka är vänner säsong 4 till någon som saknar säsong 1-3 eller en frimärkssamling till en som inte samlar. Ge bort en hobby. Ge bort ansvar. Ge bort Jok Practicál.


/A

Uttryck X


"ge tillbaka för gammal ost"

Va? Ursäkta? Como estas? Quende es la keso?

Vem gav bort den första gamla osten och vem tog emot den och blev arg och vem bestämde sig för att detta var ett uttryck vi alla ska använda?
Om jag fick ost av någon så skulle jag bli glad. Jag älskar ost, jag lägger ost på allt inklusive mina kvinnor. Om någon mot förmodan skulle ge mig gammal ost så skulle jag bli glad, för lagrad ost är gouda. Om det dock vore så gammalt att den hade börjat mögla så skulle jag tänka "oj, den var visst gammal".

Sen skulle jag kasta den.

Det är allt som behövs. För vad är det egentligen som jag ska ge tillbaka? En ny ost? en annan gammal ost? något annat som inte har med ost att göra? Förövrigt så känner jag inga som ger bort ostar förutom min vän Nima. Han gav mig en ost och den var jättegod men det var länge sen så rent teoretiskt så är ju osten "gammal". Borde jag då ge honom något tillbaka? Det kanske det är nu när jag tänker efter så nästa gång jag ser honom så ger jag honom en kram.

Utan detta inlägg så skulle jag inte veta att jag borde ge Nima en kram. Tack småsaksbloggen.



/A