Läser du den här bloggen?

tisdag 10 februari 2009

Tacobuffé


Idag käkade jag tacobuffé till lunch. Det var ganska gott och väldigt mättande. Jag är den typen av kille som älskar ost. Verkligen älskar ost. När jag gjorde iordning min tortilla så öste jag på med ost och upptäckte snart att en skitsnygg tjej står och tittar på mig med stora ögon. Jag gav henne en "Do want to smell my cheese-farts?"-blick men av hennes reaktion att dömma så var hon inte intresserad.

Det var då jag tittade på killen bredvid mig. Konceptet tortilla var tydligen för svårt för honom. Han började med att ta ett tortilla bröd i handen och efter några sekunders fundering kom han på att han kanske borde ha en tallrik. Jag slutade bry mig och tittade efter snygga no-cheese-fart-tjejen men jag hittade inte henne någonstans. När jag hade plockad färdigt så tittade jag på min tortilla och såg att jag måste ha latinamerikanska rötter då detta var en vacker skapelse.

Det var då jag slängde ett öga på killen bredvid mig igen och fick det bekräftat. Han förstår inte. Han fattar helt enkelt inte. Killen hade lassat på ett ton mat i mitten av brödet så att det blev ett torn i höjd med babelns....torn.

Jag var nära att följa efter honom bara för att se hur han tänkte trycka i sig denna tacopyramid men jag valde att gå vidare med mitt liv. Tills nu, några timmar efter, då jag bloggar om det.



/A