Läser du den här bloggen?

onsdag 10 september 2008

Retards, halv-retards och wannabe-retards


En kille kom in på jobbet och förklarade ALLT han ville ha i detalj. Nu menar jag verkligen ALLT. Hade jag jobbat i en korvkiosk så hade konversationen sett ut såhär.
"jag skulle vilja ha en korv med bröd. Då vill jag alltså ha korven i brödet i den där skåran som redan är uppskuren, jag vill alltså inte ha korven vid sidan av brödet eller få dom separat. På detta skulle jag vilja ha ketchup och senap. Jag vill alltså att du lägger en sträng av vardera separat på korven och inte ihop blandat och sen lagt på korven. Jag vill alltså ha ketchupen och senapen PÅ korven och inte under korven eller få dom efter jag har fått korven.

När jag har fått korven så planerar jag att äta den"

Jag vet inte om killen var retard eller trodde att jag var retard men jag stod framför honom och nickade och sa "ja, jag förstår". Det är inte som att jag jobbar inom ett yrke där vem som helst kan komma och ställa sig bakom disken, jag är utbildad i det jag gör och jag kan det jag gör. Det var inte som att han behövde något krångligt, han bad inte om något avancerat. Bara en vanlig jävla sak. Som korv med bröd.

Jag är relativt van vid att folk behandlar mig som ett pucko. Jag är svartskalle och vissa får för sig att prata sakta och högt med mig då. Dom flesta slutar dock med det när dom hör att jag faktiskt kan svenska och förstår då att alla som har svart hår inte är direktimporterade från krigets Kirgiztan.

Så är dom vanliga retards så tycker jag synd om dom, är dom halv-retards så får dom faan börja använda hjärnan och är dom wannabe-retards som ska "sjunka till min nivå" så förtjänar dom 3 skopor HIV.


/A