Läser du den här bloggen?

måndag 29 september 2008

Horoskop


Vad är det för skit egentligen? Jag ifrågasätter inte sanningshalten i horoskop för jag struntar i dom. Det jag undrar över är varför folk bryr sig om så jävla vaga tips. Nu har många tidningar börjat med "österländska horoskop" också. Och om vanliga horoskop är lika avancerade som en barnbok så är österländska horoskop lika avancerade som en sten.
Man tycker att landet som uppfann krut, nudlar och Jet Li borde kunna erbjuda större kunskap. Fan österländskt innefattar ju även Japan och dom är ju flera ljusår före oss när det kommer till allt. Medans vi knatar runt år 2008 så är dom redan på 2650 med teleporteringsmaskiner och sudoku.

Jag är tydligen en buffel enligt kineser så till alla kineser " go to hell". Dagens österländska horoskop löd gör ditt bästa. Hmm bra jävla råd, jag hade planerat att göra det sämsta jag någonsin kunde göra gällande allt jag skulle göra under dagen men tack vare detta ovärderliga råd så valde jag att äta en god spaghetti middag för att sedan titta på CSI. Inte bara titta. Titta med båda ögonen, det bästa sättet.

Häromdagen fick jag det toppen råd som att jag borde spara pengar och att jag borde hålla mig i form. Skitbra. Jag känner att det verkligen är råd som bara gäller lejon.


/A