Läser du den här bloggen?

lördag 20 september 2008

80-tals tuttar


Om det är nått jag älskar med 80-tals filmer så är det relationer mellan en svart polis och en vit polis, snygga kläder, sköna musik montage, collage filmer, snygga träningsmontage, asiater som kan data, robotar och coola killar som åker motorcykel och har läderjacka.

Men det är inte det som är bäst, det bästa utan tvekan är tuttar. Så det är mycket jag älskar med 80-talsfilmer. Alla 80-tals filmer har med tuttar när dom behövs som minst och när dom behövs som mest och det finns få tillfällen som inte blir bättre med tuttar. Oavsett vad som händer så finns det alltid tid att visa några tuttar. För vem kan glömma tutt-tider som när nördarna smiter in i tjejerna omklädningsrum, när polisen jagar en brottsling på stranden, när tjuven rymmer genom några hus, när det är en stor fest och rektorn hamnar i säng med några tjejer eller när roboten råkar dra av tjejens topp.

Folk på 80-talet hade ett annat förhållande till tuttar. Istället för att gömma dom eller visa dom endast under porrfilmer och "konstnärliga"filmer så fanns tuttar med i alla filmer. Komedi, Action, Drama, Barnfilm, Skräck, you name it. Det var en hälsosammare attityd till tuttar, dom var en del av livet och något som alla fick se och ta del av. Det spelade ingen roll om tuttarna var stora eller små, silikon var endast en framtidsdröm. Alla tuttar var ok och alla tuttar var naturliga.

Ta inte detta fel, jag har inget fel på konstgjorda tuttar. Det som gör dig glad, gör mig glad speciellt eftersom det blir mer tuttar till världen. Men 80-talets tuttar var så bra för dom accepterade alla, även om dom hängde eller såg ut som orangutang tuttar, alla tuttar fick vara med på tv.

All hail the random boob.


/A

Kvinna, som blivit man


Satt och tittade på tv och Oprah the big fat whale kom på, hon skulle precis presentera en av sina gäster så jag stannade kvar för att se vem det var, jag hoppades på att det skulle vara jag själv. Det visade sig att det inte var jag, det var däremot någon annan. Thomas Beatie heter hon och är en kvinna som numera har "blivit man". Well, there are many of those fuckers, tänkte jag och tittade vidare för att förstå varför dom har bjudit in just den här. Det visar sig att den här är gravid och världen verkar ha tappat hakan över detta faktum. Den här kvinnan har blivit kändis över en natt av att bara bli gravid, som vilken annan kvinna som helst! Vid en sökning på hennes namn får jag upp ungefär 371 000 resultat, jävla attention whore.

Jag ser att många tänker "ahh men hon har väl opererat bort sitt kvinnliga kön och ersatt det med ett manligt och på så sätt är det omöjligt för henne att bli gravid" ja, så tänkte jag också tills hon själv säger att hennes kön är helt intakt och hon inte ville ändra något där nere eftersom det skulle inkräkta på hennes feminina sida. Vid det här laget hade inte bara jag tappat min haka utan jag gick in till min granne och tappade hans också.

So what's the fucking mystery här egentligen?! Jag förstår fortfarande inte vad den här kvinnan har åstadkommit! Observera att jag kallar henne för kvinna hela tiden eftersom det är min åsikt att man inte kan gå från att vara kvinna till man bara av att klippa håret kort, rapa, fisa och klia sig i arslet, och speciellt inte om man fortfarande har gods där nere som är av fel sort. Hell, lesbianer gör det hela tiden och dom kallar sig inte för män även fast dom är mer manliga än många män! Dom är rakryggade och realistiska dom där lesbianerna!



/K