Läser du den här bloggen?

onsdag 21 januari 2009

Australien


Wow vad Australien är bäst. Jag vet inte mycket om Australien men jag såg nyligen Crocodile Dundee och han är awesome så det måste avspeglas på resten av landet. Mick Dundee kan utan tvekan slå ner Arnold Terminator utan att ens blinka, han håller ögonen öppna hela tiden ÄVEN när han är under vatten som innehåller mycket klor.

Australien är ett stort land som ligger på undersidan av jordklotet och ändå så faller inte folket inte av jorden ner i universums svarta hav. Om inte det räcker så har jag mycket mer att berätta om detta land. För många ljusår sedan så åkte Columbus från England för att hitta ett land att använda som fängelse. Dom hittade Australien. Där hittade dom Whitney Houston, Mel Gibson och Kängurus, dom var dock inte nöjda med resten av landes så dom skeppade ALLA sina kriminella till den vackra ön. Alltså så är alla som bor där avkommor från mördare och advokater = AWESOME GENES!

Även om Columbus och hans gäng sjömän från Barbados tog Whitney och Mel så lämnade dom kvar alla känguruer som det nu finns så många utav att man får skjuta dom precis som råttor (true story) vilket många gör eftersom dom precis som mexikaner är kriminella och har pistol (not true story).

Ska ni bara åka till ett land iår så åk inte till Australien, åk till El Salvador. Men om du ska åka till två länder, åk då också till Australien.


/A