Läser du den här bloggen?

onsdag 20 augusti 2008

Fel storlek på byxorna

Det här är ingen modeblogg. Det här är inget mode-inlägg. Det här är ett inlägg om jeanstards.

Jeans är ett bra plagg. Dom passar till många olika klädstilar och finns i många olika utföranden.
Ibland är det snyggt med lite baggy jeans, ibland är det snyggt men lite tighta jeans men betoningen ligger på lite.
Men det finns ändå folk som går för långt åt båda hållen och det är personer som jag kommer referera till som jeanstards.

Jeanstards är personer som inte förstår ordet lagom. Dom har på sig jeans som är antingen fem storlekar för stora eller fem storlekar för små. Den stora varianten bärs ofta av hip hopare som tycker att det är ballt att man får plats fyra personer i varje byxben och dom får ofta hålla i jeansen om dom ska jogga eller springa för annars faller dom ner. Andra som bär dessa byxor är ravare och hippies.
Den smala varianten bärs av pop-killar som har hört att det är modernt med tighta byxor så dom går och handlar på tjejavdelningen när dom köper jeans. Om dom har en någorlunda stor penix så ser man genom jeansen ifall dom är rakade, omskurna eller har vårtor. Dom kan oftast inte springa, ibland kan dom sitta ner. Andra som bär dessa byxor är tjejer och rockare från 80-talet.

För att underlätta för er som inte vet om ni är jeanstarded eller ej så har jag gjort en bild som illustrerar hur byxor ska se ut. Är dina byxor i den gröna skalan så är du som knight rider = awesome. Medium five!
Är dina byxor i röda skalan så får du byta om. Byt om nu.


Tycker ni att folk ska få klä sig som dom vill så har ni rätt. Men jag har också rätt att reta er isåfall.


/A

Mellan tågvagnar


Det finns en sak som skrämmer mig mer än Göran Johansson, tidigare ledamot i socialdemokraternas partistyrelse och verkställande utskott och det är utrymmet mellan tågvagnarna man måste gå igenom för att komma till kiosken på tåg. Alltså är detta det bästa vi klarar av? Det är år 2008, vi har kärnlösa vattenmeloner (I don't give a shit vad du säger, detta är fett imponerande), brödrostar som kan bränna in en silhuett av jesus på bröd, GORE-TEX och vi har till och med åkt till månen och vänt men vi klarar inte av att göra tåg där man slipper byta kalsonger (om man nu har kalsonger, jag har inga) om man vill gå mellan vagnarna.

Det är inte minst ljudet i det där lilla utrymmet som skrämmer skiten ur mig, det låter som om man är milisekunder ifrån att dö, det räcker alltså inte med att man ska behöva se rälsen tåget åker på åka förbi i mach 4, eller hur fort nu ett tåg åker, om man tittar ner. Och litet är utrymmet också, och några lampor finns inte att hitta, golvet buktar upp vilket gör att man tror att man tryckte på en knapp som kopplar loss vagnarna. Jag gjorde en undersökning och kom fram till att ljudet man hör i det där lilla utrymmet är precis samma ljud man hör innan man blir påkörd av ett tåg, om inte det får SJ att agera så vet jag inte vad. Jag ska demonstrera för det 1 maj. Join me.


/K