Läser du den här bloggen?

fredag 1 augusti 2008

No fun for the nerdy


I många moderna fina länder finns det underbara arkad-hallar. Där man kan spela nya spel, dricka jolt-cola och ha det trevligt.
I Sverige har vi inget sån för Sverige är inget modernt fint land.

Det närmaste vi kommer till arkad-hall är ställen som har time crisis 2 och sega rally. Båda två skapades någongång på 1800-talet.

I Japan finns det arkad-hallar med spel som inte ens är uppfunna än eftersom Japan finns i framtiden. Där kan du spela spel som innehåller racing, fighting, hoppande, skjutande, fotbollande, bungy jumpande och allt annat som är roligare på skärm än i verkliga livet.

Jag efterfrågar en riktig arkad-hall i Sverige. Ett ställe där man kan göra av med alla sina pengar på virtual-hångel, ett spel där man iförd hjälm kan låtsas att man hånglar med en pixlig japansk flicka.

Make this happen.

Also bandanas are cool.

/A

Jok Practicál I



Här har ni ett practial joke ni ska göra mot era mörkare vänner. När ni är hemma hos personen och får tillgång till datorn så googlar ni fram terrorist sidor där man kan anmäla sig som soldat. Sen anmäler ni honom som frivillig soldat i irakiska motståndsrörelsen.

Sen väntar ni.

Med den fina FRA-lagen så får dom snart en resa till Kuba för att få massa sol och oväntat sex. När dom väl blir släppta säger ni "SUPRIS! april april du är en sill"

It will be fun.


/ A