Läser du den här bloggen?

fredag 8 augusti 2008

"Jag gillar enkla saker"


"Per, 45år, är multi-miljonär men det har inte förändrat honom. Han äter fortfarande Billy's panpizza till middag som han sköljer ner med Apotekarens Cola."
Varför i helvete är du miljonär då? Ska man vara stolt över att man fortfarande åker skateboard till Öland trots att man är rik? Om du är rik så ska du ju använda pengarna. Hade jag varit multi-miljonär så skulle jag ha två personer som BÄR mig vart jag än vill gå. Varje gång jag skulle svara på en fråga så skulle jag ha en hip-hopare som studsar fram och skriker "becouse its BAAAALLIIIIN".

Pengar är inte till för att samlas, pengar är inte hockeybilder. Pengar ska användas. Visst du behöver inte vara ett retard som lever över dina tillgångar och behöver ringa lyxfällan men någon måtta får det vara. Om du har massa pengar och ändå tycker att det är onödigt att använda dom så kan du ge lite till mig. Ingvar Kamprad åker runt i en gammal volvo och äter 5krs korv. Jag har ingen bil.
Ge MIG några miljoner så kan jag köpa en bil. Jag kan köpa den nyaste så att du slipper köpa den.

Men visst, jag har mat i magen och tak över mitt huvud. Men det finns faktiskt folk som inte har det. Du som har 300 miljoner kr men tycker att resa business-class är för dyrt så du tar Ryan Air kan ju faktiskt skänka bort tio miljoner till dom som inte har så mkt. Till exempel hemlösa eller folk i U-länder. Då har du 290 miljoner kvar som du inte använder.

Du kommer inte få en finare plats i himlen bara för att du hade 50 miljarder på ditt konto innan du dog. Du kommer bara dö.


/ A

Hukningar nära helikoptrar


Hur kommer det sig att människor hukar sig när dom kommer ska stiga på eller av en helikopter? Är dom rädda för att rotorbladen ska hugga av deras huvuden? finns det människor som är 4 meter långa? tror folk att dom får någon slags unhuman shield of protection +5 om dom hukar sig lite lätt? Eller är det rent av för att det vinddraget som skapas förstör deras frisyrer? Vilket förstås hukning hjälper mot. Det påminner mig om ett citat av Jerry Seinfeld om varför man har hjälm när man hoppar fallskärm och att det egentligen var tvärtom, hjälmen har på sig DIG som skydd. Och kom inte med dumma frågor om jag har åkt helikopter eller inte, självklart har jag inte gjort de, det är livsfarligt.


/K

"Jag är en idiot"


Idag är det ett magiskt datum. Det är 080808. Det firas i stockholm med massa roliga saker. Hela stureplan stängs av och blir en stor fest. Gratis konserter. Vattenkrig. Tävlingar. Aktiviteter för stora och små. Och gratis 8-kringlor delas ut vid särskilda t-banestationer.

Det är ett bra iniativ och på väg till jobbet så tar jag en kringla. Men inte utan att kunna undgå idioten som stod framför mig. Killen som delar ut kringlor säger "God morgon, varsågod" och puckot som får en kringla svarar med "God nollåtta-dag".

God nollåtta-dag? GOD NOLLÅTTA-DAG!!?? GOD JÄVLA NOLLÅTTA-DAG!!??

Vad faan är en nollåtta-dag??? Tacka för din jävla kringla och gå vidare. Det är inte julafton, det är inte påsk, inte hannukah, kwanza, lucia eller någon annan underbart viktigt högtid. Det är bara så att datumet blev lite ballt på papper. Gick samma person runt och sa "Glad djävuls-dag" när det var 060606?

Jag var jätteglad inför alla aktiviteter som sker idag innan jag hamnade bakom Herr Pucko.
Nu är hela min dag förstörd.


/A