Läser du den här bloggen?

tisdag 5 augusti 2008

Uttryck VII


"jag gillar att resa" Man hör oftast detta när folk ska berätta om sina intressen. Jag gillar också att resa, ALLA gillar att resa. Har du någon gång i hela ditt liv hört någon säga "nää resa är inte riktigt min grej, jag gillar att stanna HÄR hela tiden". Nej. Hade jag haft pengar hade jag rest över hela världen, ändå är resa inte något jag skulle kalla mitt intresse. Hade du haft pengar hade du också rest. Jag gjorde en undersöknng och kom fram till att det är oftast tråkiga människor som nämner detta som ett intresse i brist på annat. Reza.


Antal gånger ordet resa används i artikeln: 7


/K

"Games made me do it"



Ännu en gång har en idiot begått ett brott och sen skyllt på tv-spel/film/musik.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3038561.ab

Seriöst. Hur svårt är det att förstå att folk skyller ifrån sig på vad som helst för att komma undan. Om vi struntar i vetenskapliga tester som visar att våld på tv i spel och i musik inte leder till våld. Struntar i att bevisen faktiskt tyder på att barn som har fått se sådan har lättare att hantera att se t.ex ett slagsmål eller dyligt.

Vi kollar bara tillbaka till när "vi" var unga. Ledde våra gamla tv-spel till att vi hoppade på sköldpaddor? Att vi packade saker väldigt noggrant tills sista raden försvann eftersom den täckte hela undersidan av väskan? Åkte vi ut i rymden och sköt ner invaders?
Nej det gjorde vi inte.

Visst sparkade vi lite på varandra när vi lekte Power Rangers men inte faan tog man riktig skada utav det. Den enda som tog skada var den tjocka killen som fick vara monster och han är ju smal och vältränad idag så det ledde ju till nått bra.

Men så fort något händer så hoppar alla upp och ner, pekar och skriker "Titta titta! Vi skyller på det där"
Och är inte det lite tröttsamt? Har vi inte hört tillräckligt om hur rock leder till satanism? Hur Beatles får folk att åka ubåt?

I Thailand så tog en kriminell kille ett jävligt dåligt beslut och en man miste sitt liv pga det.

Men det var inte GTA som uppfann rån, vapen eller kriminalitet. Dom bara paketerade det till oss.


/A