Läser du den här bloggen?

lördag 30 augusti 2008

Den där killen



Det finns alltid en "en kille" i allt man gör. Vare sig det handlar om jobb, utbildning, förfest så finns han alltid där. Nån jävel som är så irriterande att du vill äta ditt eget bajs för att bajsa ut det och sedan kasta double-bajs på honom. Han finns i alla sammanhang, om inte du stötte på honom idag så lär du göra det imorgon.
Jag går för tillfället en liten utbildning och trots att vi är 8 pers så finns han där. Han är en blandning mellan besserwisser, jättetrevlig, supersocial, lång och cocker spaniel. Han frågade till och med om jag var trött idag!! Fucking bastard.
Och hans göteborgska, hans jävla göteborgska, tänk dig Glenn Hussein gånger så många hårstrån du har runt och på ditt kön. Den är verkligen obeskrivlig, det är som om han inte ens öppnar munnen när han pratar, eller att han sover när han gör det, det är svårt att förklara, som matrix. Inte nog med det, han brukar även säga otroligt roliga saker som "sitta i fängelse vill man ju inte göra" och "det är inte lätt när det är svårt" really? WOOW GIV ME MOAAR NOLEDG OF LIFE MISTUR! Och när han har fel och läraren rättar till honom så säger han "ja det är klart" VA? Är det klart helt plötsligt? YOUZ A FAST LERNUER. fuck you and you hat too. Och om läraren frågar något som rör hela klassen svarar han helt själv, baaah han gör mig trött. Jag tänker inte nämna några namn för jag vet inte vad han heter.


/K