Läser du den här bloggen?

fredag 8 januari 2010

Gold Diggers




Hej kul att vara tillbaka, tack. Okej.

Det är mycket jag inte förstår, hur dirigent är ett jobb, varför folk köper köper hamburgare på mcdonalds när det uppenbarligen är godare på burger king (burger king gjorde till och med en reklamfilm där dom sa detta men ändå fortsätter det), vem det är som bestämmer vad som ska spelas på radio, "människorna" som är med i paradise hotel OCH folk som tittar på skiten and many other things.

Men detta är faktiskt någonting som jag verkligen inte hittar någon anledning till. Have you guessed it already? of course you have.
Folk som ställer sig upp efter att dom bajsat och tittar på sitt eget bajs. Är det någonting jag har missat? Jag har inte blivit informerad om att kroppen kan producera guld som kommer ut den vägen. What the fuck are you looking at? Vad förväntar du dig att hitta? DET ÄR BAJS! Det är verkligen inte okej. Hur gör dessa männsikor när de ser hundbajs ute? Blir det någon slags staredown mellan en stackars hundbajs och dessa personer? Listen, bajs(ar?) vet att de är fula, dom försöker inte dra till sig uppmärksamhet genom att skrika och byta ringsignaler på bussar och spårvagna inte heller är de med i dokusåpor, de ligger där och är helt tysta och försöker även ta upp så lite plats som möjligt genom att krypa ihop i fosterställning. Don't fucking stand there looking at them, what's wrong with you? Have some decency for once in your life.

Ni som gör det får gärna upplysa mig om varför ni gör det och så. Använd kommentarfältet, it is strong with you.

/K

Back for one more time

Vårt lilla twitter experiment funkade. Folk verkar inse hur jävla idiotiskt det är.

Småsaksbloggen har upplevt ännu en fantastiskt lång paus. Vi beklagar detta but really no, we do not.
Ibland sker dock saker som man vill spy galla på i mer än några ord i en statusrad på facebook.

Idag är det fula kvinnor. Inte vilka fula kvinnor som helst, fula kvinnor som klagar som i den här artikeln.
http://www.aftonbladet.se/wendela/article6392076.ab

Modellen Jennifer "Hawk-man" Hawkins är snygg och ställde upp på några oretuscherade nakenbilder för att visa att man kan vara jävligt awesome utan photoshop. Det tyckte inte Bianca "Blanka" Dye om. Bianca är nämligen 35 år gammal, har storlek 42 och ser inte alls ut som Hawk-man när hon är naken vilket syntes på Biancas nakenbilder.

Troligen en bild på Bianca Dye, 35, strlk 42.

Nu klagar hon på Hawk-man eftersom hon tycker att det är ett slag i ansiktet på såna som henne. Alltså så borde man inte få fota snygga personer eftersom fula personer inte är snygga.

Well go to hell Blanka. Först klagar folk på att bilder retuscheras och att ingen ser ut som fotomodellerna gör på bilder och sen när dom är oretuscherade så klagar folk på att dom inte är tillräckligt fula. "Folk ser inte ut så". Fuck you. Det gör dom visst. Alla är inte snygga, dom flesta är fula och dom ser vi hela tiden i tunnelbanan och får nog av där. Det är därför jag vill titta på snygga människor i tidningar, jag skiter i deras personlighet när det är en bild.

Jag har träffat många modeller, nästan en miljon modeller or not, och vissa ser ut som fula Morgan Freeman i verkligheten men ser ut som snygga Jeff Goldblum på bild. Andra ÄR faktiskt snygga i verkligheten också.

So fuck you whiny, ugly people. Fuck you to hell.

/ A