Läser du den här bloggen?

söndag 5 oktober 2008

I Would Do Anything For Love (But I Won't Do That)


hahaha den här låten får mig alltid på så bra humör. Det är nog den enda låten jag hatar som gör mig på bra humör. Låten i sig är fruktansvärt dålig, dålig tonartsval i mellanpartierna ackompanjerad av en lite för distad gitarr och trumskinnen är för hårt åtskruvna vilket man hör redan 20 sekunder in i låten, det svider i öronen. Of course har jag ingen aning om vad jag just skrev eftersom jag inte en ens har en musikalisk gen i röven, som vanligt folk. Also, jag är inte ifrån Sverige, så det är okej.

Anyway ändå sedan jag var liten har jag undrat vad någon eller några ville få honom att göra eftersom det tydligen var mot hans principer. Och var enda gång (jag vet att det är ett ord, eller två (smiley som sträcker ut tungan (paranteser i paranteser))) har trott att det har någonting med sex att göra, och det jag främst tänker på är en blowjob, eller som svenskarna så delikat har översatt det till, ett blåsjobb. Scenariot jag alltid haft framför mig är att Meatloaf och hans vänner är ute på en krog och det ska erkännas att dom har druckit några öl. Meatloaf har på sig sin skinnväst, det är det enda jag vet angående hans klädsel eller någon annans. Meatloafs vänner ber honom utföra ett blåsjobb på en annan för att han ska få gå på date med en av hans kompisars syster som han är väldigt kär i. Meatloaf blir väldigt ledsen den kvällen och går hem och skriver den här låten. Det är så jag tänker VARJE gång jag hör den här låten. Och det gör mig glad.

Är det ens någon som kan ta den här killen på allvar med tanke på vad han har valt att kalla sig själv. Och han har MAGE (detta uttryck förtjänar ett inlägg för sig) att skriva kärlekslåtar som han vill ska beröra folk. Pajas. Han var dock bra i Fight Club, där han spelade en äcklig tjock gubbe, fet, äcklig och tjock. Bra och bra, hur svårt kan det vara att spela en tjockis som är tjock.


/K