Läser du den här bloggen?

torsdag 19 mars 2009

Byta namn


Jag är svartskalle men jag är född i Sverige, jag talar ren svenska, Jag ser inte svensk ut, mitt namn låter inte svenskt.

Jag känner inte att jag blir behandlad som den person så jag funderar på att byta namn. Mitt nya namn skulle bli Muhammad Razul Akbar Sanchez.

Då förstår alla vilken terrorkemist jag är och att jag gillar tacos.


That is all.



/A

Vänner och estetik

Idag såg jag två vänner. Båda hade väldigt fula kläder och hår som såg ut som ett vindtunnel experiment. Det var dock inte problemet. Problemet var att dom inte passade bra ihop tillsammans.

Nu vet jag inget om deras personligheter, dom kanske har massa gemensamma intressen, dom klädde sig lika fult och pratade lika taskigt.
Problemet låg i att en av dom hade ett huvud lika stort som en val. Alltså inte lika stort som ett valhuvud men ett huvud lika stort som en hel val. Självklart inte en blåval då, det är väldigt stort, men ett huvud lika stort som en späckhuggare.
Den andra killen hade ett huvud lika stort som ett hallon.

Nu vet jag inte om dom är vänner av val eller ifall Herr Småskalle inte kan ta sig loss från Gigantors huvudgravitation men det såg inte bra ut.
Är man smart så är man vänner med folk som är skitfula. Jag är inte särskilt smart men mina vänner har utseende som fungerar ihop med mitt utseende.

This could be us, but it isnt.

Allt jag säger är att ifall du är smal som Paris Hitler så behöver du inte inte bli kompis med Oprah Colossus. Det ser helt enkelt inte bra ut. Det är toppen att vara den snygga i sitt kompisgäng, det är inte toppen att vara en sitcom.

/A