Läser du den här bloggen?

torsdag 7 augusti 2008

Vissla


Inget får mig att må så dåligt som gubbar som visslar på offentliga platser. It's just wrong. Ingen ska behöva genomlida att en annan människa är fullständigt nöjd med ALLT i hela världen. Hur tänker män när dom visslar. Oh du märkte att jag skrev män, did you not? well, har du någonsin sett en kvinna vissla helt ensam ute på stan utan att alkohol eller några andra droger har varit inblandade? nej, det finns bara inte. Kvinnor har förstått att världen inte är så fin så att man kan gå runt och vissla hela dagarna. Kvinnor måste bära runt på ett barn i 9 månader OCH föda det, läcka blod en gång i månaden och få sämre lön för samma arbete som deras motsvarigheter med penis, tro fan att dom inte går runt och visslar! Män slipper allt det där, dom har ingenting som är jobbigt, förutom att behöva lyssna på en kvinna förstås, vilket är nästan lika jobbigt som allt en kvinna genomlider, kanske någon procentenhet mindre. DÄRFÖR går män runt och visslar, för att dom har det bättre än kvinnor. Dom borde dock inte. Det är irriterande. Vissla inte. Also, det får en att se riktigt dum ut.



/K

ohh baby, jobba hårt!


Vilka är det som raggar på gymmet? Seriöst. det är inte sexigt med gym om man verkligen tränar. Visst ser det sexigt ut om man tar låga vikter och gör poser samtidigt som man tränar. Men om man tränar riktigt hårt så ser du inte sexig ut. Du ser ansträngd ut och det ser ut som att du ska skita. Utöver det så svettas man, man låter och man är koncentrerad.

Så varför gå till gymmet uppsminkad och med dina finaste kläder som om det vore en dejtingsite. Ok du behöver inte gå som en viss herre jag såg häromdagen som tränade i fransigt indian linne och jeans. Men shorts och vanlig t-shirt räcker långt.

Jag och mina hombres var och tränade häromdagen och där fanns en attraktiv tjej. Det finns ingen chans att jag ska ragga på henne men medans jag står vid maskinen så märker jag att hon tittar på mig. När jag vänder mig mot henne så vänder hon bort blicken snabbt som om hon aldrig hade tittar. Seriöst... jag tränar, inte dags att ragga. OK, ok, när jag sen vände mig om och tittade mig själv i spegeln när jag tränade så såg det verkligen ut som att jag skulle bajsa och spy och sedan blanda ihop allt i en skål men eftersom jag är helt i min egen värld så tror jag att hon spanade in mig eftersom hon tyckte att jag var hotness.

Men jag är inte intresserad, jag tränar, jag är svettig. Kom fram till mig inne i stan, då är jag tillgänglig ifall du ser bra ut. Om du är ful så får du gå hem igen.

Och ja, jag ska fixa Photoshop.


/A

Amy Winehouse


She sucks.


/K & /A (collaboration special remix)