Läser du den här bloggen?

torsdag 11 september 2008

Look-A-Likes


Jag har en gammal klass-kamrat som är otroligt söt. Både till personlighet och till utseende. Jag blir alltid lika glad när jag ser henne. Om hon åkte till Palestina så skulle Isreal-Palestina konflikten lösas direkt.

Jag trodde att jag såg henne nu i helgen. Såg en tjej ur profil så jag gick fram för att säga hej till min vän. Det var inte min vän, det var en betydligt fulare tjej som endast i profil var lik min vän. Så jag gjorde det en normal person gör. Jag bad om ursäkt och förklarade att jag trodde att hon var min vän.

Så hon sa "det är inga problem" och jag gick vidare.



NOT!

Hon valde att bete sig som en jävla uppblåst bitch istället. Hon skrynklade till ansiktet i en riktig Shaniqua pose och kollade snett på mig utan att säga ett ord. När man har gjort något fel och den andra personen inte svarar så är det svårt att sluta prata, man känner liksom ett behov av att förklara sig.

Ungefär som när man var liten och mamma visste att han hade gjort nått dumt så hon frågar inte så mkt, hon stirrar bara på en.
Mamma: Vad har du gjort?
Jag: Inget...
Mamma: *stirrar*
Jag: Inget, jag lovar
Mamma: *stirrar*
Jag: Ok ok, jag var i köket men inget hände.
Mamma: *stirrar*
Jag: OK! jag råkade ta sönder ett glad
Mamma: *stirrar*
Jag: FÖRLÅÅÅÅÅT Jag tog sönder den med flit, jag lekte hulken och sen så skulle jag vara stark och sen *ohörbart pga allt gråtande*

Ugly-look-a-like gjorde samma sak mot mig. Hon bara stod och stirrade. Jag kände mig som Saddam W Bush som på sin fritid kastar hundvalpar på bebisar men mitt enda misstag var att jag råkade knacka på fel tjejs rygg.

Hon förstörde hela mitt liv.

Fuck-a-like.


/A