Läser du den här bloggen?

torsdag 28 augusti 2008

Lazee's Release


Igår hade Lazee release fest för sitt debut album Setting Standards. Och nog faan sätter han en ny standard. Dom flesta känner igen Lazee för hans låtar Rock Away och nu senast Hold on och det är den nya house inspirerade hip-hopen producerad av Ishi och Sebastian Ingrosso. Då tycker man att det kanske räcker med det men nog faan finns det mer. Gå till http://www.myspace.com/mrlazee så kan ni tjuvlyssna på hans nya album (lyssna på Im not pop, setting standards, Back to 85) men även ladda ner hans gratis mixtapes Back for the first time och Kay Slay hostade it is what it is.
Lyssna på hans mixtapes så får ni höra ren hip hop, ren grime och massa andra saker som får rumpan att skaka parkinson-style.

Så varför skiver jag om detta? har jag fått betalt för att göra reklam? ÄR jag blondinbella?

Nej självklart inte, jag har ju svart hår.

Dock så skriver jag detta för att Lazee är en vän till mig och jag var självklart på release-festen och det var så skojigt att jag dansade på scenen när Rock Away framfördes och gjorde high-fives med okända svarta män vilket leder mig till mitt egentliga ämne.

Svarta män från England är läskig. Träffade en kille som var hur trevlig som helst som frågade hur jag mådde och ifall allt var bra. Jag sket på mig lite och försökte ge honom min telefon. Det är nått med deras dialekt som får en att tro "han har inte dödat någon men han säkert torterat någon med en blåslampa".

Och den här killen var från London, ingen låtsassnubbe som den typen som jag har skrivit om innan. Det visar hur mkt man blir påverkade av filmer. Om man träffar en kille med ärr som pratar med rysk dialekt så vet man att man kommer dö snart, även om det bara är en vanlig ryss som hade acne-problem som ung.

Men det går åt andra hållet också. Åk utomlands och säg "sweden" så tänker dom nakna, kåta brudar. Men dom finns inte, jag har letat.

Om det dock finns sådana tjejor i Sverige så får ni gärna höra av er.



/A

Ankor


Hur kommer det sig att folk vill mata ankor men inte fiskmåsar? Vad är det för jävla djur-rasim egentligen? Bara för att ankor går och låter roligare så ska dom få mat? Är ankor clowner som finns till för att sprida glädje till människor när dom wobblar förbi?

Det mest intressanta i detta ämne som är totalt ointressant är att ankor generellt sätt är mörka och fiskmåsar är generellt sätt ljusa. Är detta ett försök att be om ursäkt för 400 år av förtryck och slaveri? För det är ju helt tokigt. Det var ju afrikaner i USA som var slavar, inte ankor. Varför skulle man mata mörka ankor för det?

Ja det säger sig självt att det hela är jätte knasigt. Mata ankor för att det fanns slavar för flera hundra år sen...



/A