Läser du den här bloggen?

måndag 8 september 2008

Fortsättning: Akut Uttråkning


Jag saknade fortfarande tv hemma nu under helgen. Det svider men en snäll kille vid namn Tibbe på El-giganten såg till att fixa en lösning som passar mig kunden och en snäll kille vid namn Pettri såg till att jag ska få den imorgon. I offer them the blood of my enemies as thanks. På grund av detta så såg jag tyvärr inte UFC 88 live. Det gjorde mig till en sad panda.

Det intressanta är faktiskt inte hur mkt man får gjort utan en tv (jag satte upp hyllor, fixade mitt kök, grovstädade, hittade vägen till eldorado, byggde en evighetsmaskin, satte upp hyllor hos en vän, skruva ihop en ett billy hylla som vi sedan tittade på och insåg att den var jätteful och åt syltmackor). Det riktigt intressanta hur lite man bryr sig om just det och hur beroende man är av tv alt. internet.

För min kompis är i bizzaro world. Han HAR en fin tv. Men han har ingen internet/inga kanaler förutom basutbudet.
Så både hans hem och mitt hem är lika nödvändiga som en dvärg i ett basketlag. Så man kan titta på tv och sen tänka "ohh det här sen intressant ut, jag kollar upp vilken film det är på internet". Och sen blir man ledsen.

Nu har jag äntligen fått min tv. Så jag är glad. Jag har internet och tv men självklart valde jag en tv i storlek stor så jag kan inte lyfta upp den på väggen, trots att mina muskler är stora som hulkens (har inga bilder, ni får tro mitt ord). Tillsvidare så får tvn ligga på golvet. Precis som om jag vore hemlös men ändå hade ett golv och en tv. Det gör mig lika glad som en tjockis som för tillfället glömt bort att han är tjock.

Så nu kommer jag inte blogga på ca 5 veckor. Jag har massa tv att ta igen och jag har börjat nu med kvalitets tv som "americas funniest homevideos" "americas greatest crashes" "americas dumbest criminals" "americas craziest sports" "americas most wanted" och "gilmore girls".

Vi syns igen till vintern.


/A