Läser du den här bloggen?

lördag 23 augusti 2008

Muhammad Jackson


Faan vad han är awesome. Eller rättare sagt var awesome.

Kommer ni ihåg när han var ung? Om ni inte gör det så behöver ni bara sätta på en låt och så kommer ni se hur det börjar rycka i er dans-dna och så börjar ni digga för er själva. Oavsett vad han sjöng så gillade man det och INGEN vet vad han sjöng. Det är en gåta som forskare har försökt lista ut i över 300 år. Det forskarna har listat ut hitills är dessa textrader.

Smooth Criminal
" Chanie are you ok chika darmej on the baby. Ikarou on the window did you tell them that your not gay"

Man in the mirror
"I've been a victim of makicha makon love akriba in your eyes. Are ju nee got nothing to eat ina eyeeee for the eye rakobemde iiii"

Bad
"Im bad Im bad do you know do you know it and all of tha bagiada pa core for the ca who's bad"

Men det gör inget att man inte förstår. För han var så jävla cool ändå. Han dansade runt som en robot och faktum är att man uppfan robotar efter att man såg honom dansa.
Han är ju onekligen en av världens mest kända människor tillsammans med Mohammed Ali, Bill Clinton och Tupac Shakur.

Det är väldigt synd att han tappade greppet om verklighet och började bli vit samtidigt som han tallade på småbarn och slängde ut sina egna barn genom fönster. Det var inte särskilt coolt och hade han slutat med alla dumheter lite tidigare så skulle han fortfarande vara världens bästa kille. Nu är han knappt top 10.

Så snälla Mr Jackson, jag vet att du läser vår blogg, ta dig samman och bli en super artist igen. Jag kommer vara den första som köper biljetter till din konsert.



/A

Två saker


Jag har två saker jag behöver få ur mig. Det första är Emils Pappa, alltså Emil i Lönnesirap. What the fuck dude, varför skriker du så mycket?! Vad är det för fel på dig? Jag förstår att den här Emil är busig och har en massa skit för sig hela tiden men kom igen, han är 8! Det är klart att barn i den åldern måste utforska världen och ta reda på vart gränserna går. Jag såg ett avsnitt här om dagen där Emil hade varit och köpt en sockerdricka för 5 öre och när den här pappan fick reda på det gick han apeshit. Han skrek som om det inte fanns någon morgondag och slängde in Emil i den där toaletten han alltid får sitta och tälja bajskorvar på. DET ÄR EN SOCKERDRICKA DAMN YOU!! Vad är problemet?? Dessutom, ska nämnas, att Emil hade jobbat ihop dom pengarna helt själv men ändå fick han utskällningen. Att han fortfarande lever. Nej, jag tycker inte han är en bra pappa den där Pappa Anton Fritzl som han faktiskt heter. Han borde köpa sig en kola och sätta sig ner en stund.
Edit: Jag gjorde lite efterforskning och hittade en bild som emils pappa har ritat nu på senare år, där ser man tydligen effekten av 20 års skrikande, nämligen Parkinson. Han har även valt att rita/måla/sudda? av sig själv vilket visar att han även lider av Egoism.

Det andra är folk som har sin mail hos spray. It's just wrong år 2008.


/K