Läser du den här bloggen?

onsdag 17 september 2008

Komtillbaka


Ja, du läste rätt, likt Britt Spears gör jag comeback, fetare än någonsin, sjukare än någonsin, är nämligen jätteförkyld. Jag har hunnit, byta stad med en annan kille som hade Göteborg i guldfärgat kort med fransar, enligt hockeytidningen jag inte har så är den värd pengar, jag har också tatuerat mig vilket är jättetufft, jag är nu tuff. Nackdelen är dock att jag inte kommer in på badhus i Japan vilket är väldigt synd, för det är roligt på badhus i japan. Nog om mig, vill passa på att hoppa upp och pussa min kusins bror och kära kompanion här på bloggen /A för hans effort att ge er er <--- (well slap my ass and call me your sister, två "er" efter varandra och meningen är fortfarande korrekt!) dos av småsaksbloggen. Jag vet att han har kämpat som Akilles för att hålla fienderna borta ifrån hans häl och jag tycker att vi alla blundar och tackar honom inomhus, djupt inne i själen. Tack /A
Dom här medicinerna gör mig sömnig.


/K

Arga kebabkillen


En sommarnatt, efter en tung kväll, beslöt sig jag och två kamrater att vi skulle köpa varsin kebabtallrik. Det var en vacker natt, en stillsam natt.
Då mina kamrater lyssnade på ljuv musik så satt dom kvar i vårt fordon medan jag gick in för att köpa oss tre stycken kebab med pommes.

Det var denna kväll jag trodde att jag skulle dö. Jag gick fram till trötta killen i kassan och beställde tre kebabtallrikar och satte mig ner för att vänta på våra maträtter. Då såg jag arga kebabkillen. Han var arg redan innan han fick ordern, han var arg när han lagade maten och han var arg när han la maten i en påse och gav till mig.
Arga kebab killen: Din mat, hej då
Jag: Ehh jag beställde tre stycken
Arga kebab killen:*stirrar argt*
Jag: ehh-ja alltså jag har kompisar i bilen och vi skulle typ äta kebab typ
*Han stirrar fortfarande argt, vänder sig om till trötta kassa killen*
Arga kebab killen: Drka drka krrt?
Trötta kassa killen: Aahhle le le krta *visar tre fingrar*
Arga kebab killen: Drk. *ser trött och arg ut* Brrkaka drrka krrt? *visar tre fingrar*
Trötta kassa killen: Le le *viftar med handen.

Arga kebab killen tittar argt på mig, suckar och vänder sig till en kille bakom disken.
Arga kebab killen: krrrta kkrtta drukaaa *visar tre fingrar och pekar sen på mig*
Jag: ....förlåt.
Arga kebab killen: *stirrar argt*

Jag sätter mig ner och väntar. Arga kebab killen tittar argt på mig hela tiden. Jag märker att dom håller på att göra tre nya kebabtallrikar, jag säger inget för dom behöver vara till mig alla tre och jag är faktiskt lite rädd.

Arga kebab killen: Allt på?
Jag: nej en utan tomat.

Arga kebab killen är jättearg nu. Han gör iordning tre kebabtallrikar och lägger dom i en påse. Jag tittar lite förvirrat på honom och trötta kassa killen.

Trötta kassa killen: eehh ale drrka drrrka durk.
Arga kebab killen: DRKA DRRRKA kurka *visar tre fingrar*
Trötta kassa killen: Drrka kkrrrt *pekar på påsen i min hand*
Arga kebab killen: *tittar argt på mig och vänder sig om till killen bakom disken*
Arga kebab killen: Drrrrrrrrrka durk bbrrka!
Killen bakom disken: drk? *tittar argt på mig*

Dom ger mig två kebabtallrikar och jag backar sakta mot dörren. Arga kebab killen håller en kniv eller en kanske en gurka i handen, oavsett vad så ser det hotfullt ut.

Det värsta av allt är att det inte var mitt fel, det var hans fel. Men jag blev rädd ändå.


And that is why it was the best summer ever.



/A