Läser du den här bloggen?

fredag 27 februari 2009

Killar och sex

Varför är killar så stolta efter sex? Jag har aldrig förstått det. Killar high-fivar varandra och snackar om att dom hade sex med tjejer och alla är glada och tuffa.

Jag minns en gång när jag träffade en gammal klasskamrat. En kille som gick i min klass i mellanstadiet. Det FÖRSTA han gjorde var att berätta vilka i den gamla klassen han hade haft sex med. Det var den information som han tyckte att jag borde veta.
Jag har inget emot sex. Det är jättetrevligt. Ni som inte har testat kommer märka det någon dag.
Sex är ju tyvärr inget ovanligt eller speciellt. Medan du läser den här meningen så har tusentals, ja kanske miljontals, människor sex runt hela jorden. Så att skryta om att just du har haft sex blir ganska dumt.

Om en polare kom fram och sa att han har haft sex samtidigt som han spela klart Call of Duty 4 så skulle jag bli imponerad. Då har du gjort något som är utöver det normala.
Jag kan också , till viss del, förstå folk som skryter om en sexakt som var super speciell. Då är du säkert glad och nöjd. Jag brukar ju t.ex berätta ifall jag har ätit något som var väldigt gott.

Nästa gång någon skryter om att dom har haft sex så kan ni skryta om att ni har andats hela dagen. Gå in på detaljer hur det gick till och att ni vid ett tillfälle glömde att andas men ni började snabbt igen. Rapportera tillbaka hit om deras reaktion.



/A