Läser du den här bloggen?

torsdag 18 september 2008

Tapas


Vilket jävla geni kom på tapas? Det är ta mig tusan världens bästa grej nånsin. "Vill du ha lite av massa olika goda rätter? Varför inte tapas?" -säger reklamen och nog faan stämmer det om den reklamen hade funnits. Tapas är som en snygg tjej som gillar tv-spel, helt perfekt!

Enligt mina forskningar som jag gjorde genom att hitta på fakta så uppfanns tapas av en kock som hette Alejandro Sosa som kommer från Mexiko i Spanien. Han var snygg, stilig och brukade bekämpa brott som sitt alter ego Zorro. En dag när han var awesome som vanligt så tänkte han "Hey varför tar jag inte och gör menyn i min restaurang ännu mer awesome"
Och så kom han på tapas.

Vissa kanske inte vet vad tapas är. Då kan jag förklara. Tapas är awesome. Tapas är också plockmat som man beställer i små portioner och sen delar med sina vänner. Tapas är också gott. ALL tapas är god.

Jag åt nyss på en tapas restaurang och det var great.


/A

Magiska Köer.


"I Sverige står vi i kö" sa rasisterna i nattbuss 807. Varför dom sa det vet jag inte, alla vet ju att vi står i kö i Sverige. Sverige ÄLSKAR köer. Och jag vet varför.

Det är för att köer är magiska. Precis som Aztekerna förundrades över orkanvindar och vulkaner så förundras vi svenskar över köer och hur alltid fel artist vann i ultimate schlager championship.
När du går till ett ställe som har flera kassor och alltså flera köer så händer det något magiskt. Du ser att det står 5 personer framför en kassa och två framför den andra. Så du går till den med två personer.
Då blir det en jävla fart i den långa kön och alla springer fram och hämtar sin mat/choklad/post och skuttar vidare med ett leende. Du står kvar i din kö. Killen längst fram vill betala med enkronor och aktiedelar i Luxor. Då får du en snilleblixt och går över till andra kön.

Den kön stannar.

Så du tittar tillbaka till första kön som har blivit 15 famnar lång och alla springer fram till kassan och hämtar sin mat/choklad/post och skuttar vidare med ett leende. Killen längst fram i din kö tjatar om att köpa en cheeseburgare utan ost och tjejen i kassan försöker få honom att förstå att han är på svensk kassaservice.

Och så fortsätter det i all evighet. Du blir gammal och gråhårig när du vandrar mellan köerna i eoner och när dina barn-barn har växt upp så är du framme vid kassan. Då står du där i 10 minuter för att välja vad du vill ha och två personer bakom dig står en person som undrar ifall han borde byta till andra kassan...


... och allt börjar om igen.



/A