Läser du den här bloggen?

måndag 11 januari 2010

Religion part deux

Har ni tänkt på att Josef är troligen den mest förstående mannen genom tiderna? Han har inte ens fått titta på sin frus tuttar ännu mindre fått doppa veken eftersom hon är oskuld. Helt plötsligt så är hon gravid. Gud kirrade biffen.

Josef ifrågasätter inte att hans fru brukar ha girls night out, att hon bara är kompis med Jerome och att hon alltid har huvudvärk när det är sexy time. Han accepterar att Gud är pappa.
Och vilka jävla balls Maria har att dra en sån ursäkt.

Dock så tycker jag att berättelserna i bibeln är lite fega. Visst är det massa mord, sex, incest, trollkarlar och annat skoj MEN den finns inte en endaste biljakt och väldigt få explosioner.


Bibeln.


Scientologi är religion för riktigt hardcore människor. Vi snackar om allt som finns i bibeln PLUS aliens, rymdskepp, explosioner, Carmen Electra och karate. Jag är inte helt säker på detaljerna då det är en väldigt hemlig religion vilket gör allt mkt mkt bättre. Det är som min hemliga detektiv/ninja klubb som bara hade 2 medlemmar. Vi skulle lösa brott och slå folk med nunchucks. Jag hade nunchucks, grapplinghook, hörlurar och ett förstoringsglas. Min vän hade en pilbåge, pilar med sugproppar, gameboy och han var lång.

Om vi hade fortsatt med vår detektivbyrå/ninjaklubb så hade den fortfarande inte blivit lika awesome som scientologi. Deras Jesus och/eller Gud är en E.T som heter Xenu. Han kanske kan skjuta med laser pistol eller läsa dina tankar. Ingen vet men något som alla vet är att Jesus skulle få spö ifall han försökte slåss med Xenu.


Scientologi bibeln aka Super-book

Jag har alltid varit religiöst obunden. Jag anser att religioner ofta lockar fram det dåliga hos folk och att din tro inte ska baseras på en bok, den ska istället baseras på dina egna åsikter och tankar. Ingen frisk människa tycker att det är bra att döda folk så man behöver inte en bok som säger att man inte ska göra det. Men scientologi har fått mig att ändra min åsikt. Om jag ska tro på nått så vill jag inte tro på en snickare som dricker vin, en rik pojke som blir fattig och ber under ett trä eller en snubbe som satt på ett berg. Nej jag vill tro på något riktigt awesome. Hinduism har massa coola spöken som lockade förr i tiden men jag har kollat på för många Van Damme filmer för att bli lockad av sånt, jag behöver action, fart och tuttar. Scientologi är action.

Så jag är scientolog tills någon kommer på en Van Damme religion, då byter jag direkt.



Kan du säga nej till detta?

/A