Läser du den här bloggen?

tisdag 7 april 2009

Klädmodeller

Det är svårt att göra mig nöjd, det vet jag. Jag klagar på det mesta och dom flesta. Det beror på att jag är jävligt bra och mycket och många andra är väldigt dåliga. Dåliga på allt.

En sak som kan te sig onödigt att bli irriterad över är klädmodeller. Vissa gnäller över att dom är för smala, andra gnäller om att dom är för nakna. Jag gnäller över deras ansiktsuttryck och jag har en jävligt bra anledning till det. Varje gång någon ska fotas i kläder så ska dom visa en känsla som jag inte anser går ihop med kläder.



"Jag är så glad att jag har kläder"

Modellerna har två inställningar. Skitglad eller as förbannad. Ingen jävla klädmodell sitter på en parkbänk med ett ansiktsuttryck som säger "Här sitter jag och väntar på min kompis". Dom har alltid ett fan-vad-glad-jag-är-att-mina-byxor-inte-sitter-på-mitt-huvud-livet-är-toppen eller fuck-you-och-alla-dina-vänner-jag-hatar-barn-faan-att-jag-bara-får-10000kr-per-timme-för-att-sitta-här ansiktsuttryck.

"Jag hatar Seinfeld"

Blir ni verkligen mer lockade att köpa kläder av en pessimistisk snygging som sitter iklädd boots och en slips? Jag vill inte vara någon av dessa personer. Jag vill inte vara glad över att man kan köpa 3 byxor och betala för 2 på dressman. Kan dom inte använda MIG som modell. Då kan jag titta på bilderna och säga "Fan, jag ser bra ut i dom byxorna. Dom ska jag ha".

/A