Läser du den här bloggen?

torsdag 4 september 2008

Mumien 3 - the ass-cock butt


Världens sämsta film? Kan mycket väl vara det. Och jag har sett många, många dåliga filmer i mina dagar. Det här filmen är kung av klichéer och drottning av cheese.
Den har seriöst repliker som "No you can rule, in hell".

va? ursäkta? jag tror att Van Damme ringde från 80-talet och ville ha sina repliker tillbaka. Det finns så sjukt mkt dåligt med den här filmen att man behöver skriva en bok för att förklara allt. Det behövs matematiker och teoretiker från alla världens hörn för att kunna ta fram det exakta måttet av suckness som den här filmer utrsålar.

Och nu ska dom göra en fyra. Nu handlar det om mumier i latin amerika. Då dom använde Jet Li för att locka den kinesiska publiken så kommer dom använda Ricky Martin för att locka den latin amerikanska publiken. Han kommer spela en mumifierad sexsymbol som börjar leva igen och tvingar alla att dansa den förbjudna dansen lambada så att alla blir arresterade.

Jag kan utan att skämta eller överdriva säga att jag hellre tittar på 2girls1cup-the movie inklusive extra material istället för att titta på mumien 3 igen. Jag fick ont i mitt hjärta av filmen. Den film som TOPPADE USA listan i flera veckor. Och så undrar folk varför USA blir attackerade.

Jag såg filmen för en vecka sen men jag blir arg igen bara jag tänker på den så jag vill inte skriva mer. Bilden visar en viss person som pekar fingret åt filmen.



/A