Läser du den här bloggen?

tisdag 8 juli 2008

Tack libresse


Det är mkt roligare att blöda från coochen när man ritat bilder på bindan. Kändisar har följt trenden och nu har både 50 cent och Kanye West annonserat att dom har mens.


Stort steg frammåt med tanke på deras rivalitet.


Bra jobbat libresse, jag önskar en glad mens till alla.


/A

kedjebrev

Varför skriver folk kedjebrev? Vem skriver kedjebrev? är det någon som har lust att förse mig med dessa människors bostadsadress?

Och dom börjar alltid likadant: "Jag brukar inte göra det här egentligen men..." Åhåå...vi börjar med en lögn... seriöst.

"om du skickar det här till 7 personer inom den närmaste timmen" 7? varför 7? händer inget om jag skickar till 6 personer? någonting måste jag få tillbaka för min effort? At least I tried, jag känner inga fler, vad ska jag göra?

"så kommer din drömtjej/drömkille att komma krypandes genom en toaletten" tänk om jag inte har någon drömtjej? ska jag känna mig utanför då? är inte detta brev för mig? har jag läst såhär mycket och så är brevfan inte ens till mig? tänk om jag begår självmord, är kedjebrevsmakaren redo att ta sitt ansvar då för eventuellt dråp?

stop it!

/ K

idioti i telefonsvarare

Varför säger folk "Hej du har kommit till Carlos telefonsvarare, jag kan inte svara...."

Vad skulle det annars vara?

Telefonsvarare har funnits i våra liv sedan tidernas begynnelse (runt 1980) men ändå så fattar folk inte hur dom ska behandla dom. Inte ens jag vet hur jag ska bete mig. Jag har två alternativt när pratar in ett meddelande

"Hej, ööööhh, ring mig, öhhhh, sen"

(utan att lämna något namn eller nummer)

eller

"Hej det är Araz, tänkte att, öhhh, du kunde ringa mig, alltså Araz för att, ööhhh, jag behövde prata med dig, det var därför jag ringde till din telefon men du svarade inte så jag kom till, ööööhhh, din telefonsvarare, så ring mig sen, öhhh, och typ, öhhhhh, aa men ring mig, Araz"


hur svårt ska det vara?

/ A

vi börjar med en liten sak.


för att göra denna blogg behövde vi en mail, när man ska skriva in verifiering bokstäver så kan man även klicka på en knapp för att höra någon säga bokstäverna istället.


Vem är detta elakt mot? de synskadade som jämförs med rullstolsbundna eller de rullstolsbudna som jämförs med synskadade?


varför har man inte en högtalare eller en mun istället? Varför behöver en blind en mail?