Läser du den här bloggen?

lördag 4 oktober 2008

Zlatan


Zlatan är en fantastisk fotbollsspelare. Han gör minst ett mål i varje match, även om han inte spelar, även om hans lag inte ens spelar. Men är han verkligen så jävla awesome? Tidningar gillar att utmåla honom som sexig. Ursäkta men vet dom vad sexig är? Han är längre än Dolph Lundgren, smalare än Ally McBeal och har en näsa lika stort som ett segel. Dessutom så pratar han världens grövsta blatte-skånska osså.

Jag har vänner från malmö, vissa av dom pratar med grov skånsk dialekt men ingen av dom låter som kvävd-kråka när dom pratar. När Zlatan pratar så kan man tro att han har en kråka i munnen. Inte bara för att han kraxar men osså för att det låter som hans mun är full av något stort och hårt. Trots att hans mun verkar fullt av något stort och hårt så blir jag inte sexuellt upphetsad.

För att tjäna 50 miljoner och halva kungariket varje vecka så tycker man att han har råd med en jävla näsoperation men nej, Zlatan har fortfarande en hajfena i ansiktet. Enligt TT så kan han inte åka till Japan eftersom risken att galna sushi-kockar choppar av hans näsa med ett samurajsvärd för att laga lite soppa. God soppa säkert, men fortfarande jobbigt för Zlatan

Han verkar ju faktiskt inte vara världens trevligaste heller så vad baseras hans sexighet på?
Well, han tjänar 50 miljoner och halva kungariket i veckan.


/A