Läser du den här bloggen?

måndag 9 februari 2009

Pimpslaps

Chris Brown har tydligt hamnat i trubbel med lagen när han gav Rihanna en judo-chop. Jag har lite svårt att förstå detta. Med lite så menar jag självklart mycket svårt att förstå detta.
Rihanna är ingen stor och stark kvinna. Hon är ganska liten och nätt och dessutom dansant. Att en man som är över 120cm lång får för sig att slå en person som denna är obegripligt enligt mig. Jag förstår inte män som slår kvinnor och/eller/kanske barn överhuvudtaget. Män brukar generellt sätt vara fysiskt starkare än kvinnor (och barn) så att man utnyttja det är ju jävligt fegt. Det är som att ställa upp målartävling mot spädbarn. Du kommer med största sannolikhet att vinna.

Ta inte detta fel dock. Det finns många starka kvinnor där ute och om Kristin, 185cm, 130 kilo börjar slå på dig så får du självklart använda alla dina karate-talanger att slå tillbaka. Det betyder inte heller att en kvinna får bete sig hur som helst bara för att hon är kvinna. Om en smal liten tjej slår på dig så ska du väl försvara dig då också. Men då kanske man anpassa sig lite. Istället för att göra en atomic-butt drop på henne så kan man hålla fast henne och rita en mustasch på henne.

Det här inlägget blev inte särskilt kul men det gör inget för jag tycker att ämnet är viktigt. Du får inte slå kvinnor ifall dom inte är stora och feta och slår dig. Inte ens om du är Chris Brown.



/A