Läser du den här bloggen?

lördag 12 juli 2008

Jonglering

Jonglering var en gång i tiden väldigt tufft. Under medeltiden jonglerade gycklare med bollar, pinnar och diverse andra grejjer. Kungen var tillfredsställd och folket var imponerade.

Dock så krävdes det mer för att imponera på folket efter ett tag så gycklarna tog till nya åtgärder. Jonglering med pinnar som brinner och knivar var nästa steg.


Under 1900-talet så krävdes det dock ÄNNU mer av gycklarna då folket nu hade tillgång till tv, radio, McDonalds och motorcyklar. Gycklarna valde då att jonglera med motorsågar och ännu en gång blev folket nöjda.


Idag finns det dock internet, youtube, Angelina Jolie och diverse andra imponerande saker. Jonglering suger. Så länge man inte jonglerar med kobror eller levande krokodiler så är det helt enkelt inte imponerande. Även om man skulle jonglera med krokodil-kobror så skulle det fortfarande vara "lite imponerande" tillräckligt för att kolla på över nätet samtidigt som man laddar ner sin porr.
Så varför jonglerar folk idag? Sitter och tittar på "America's got talent" och in kommer två killar och säger "vi ska jonglera med brinnande pinnar".

Wow, jätteimponerande. Det har vi inte sett förut. Alla tjejer kommer vilja ha er nu.



/A

Inga kommentarer: