Läser du den här bloggen?

lördag 26 juli 2008

The way of the Sword


Jag var nyligen på en klubb där dom har valt att installera in stroboskop och dessutom valt att använda dom väldigt ofta. Detta är ingen techno/rave klubb, det är en hip hop klubb.
När lamporna tänds ser man inget klart längre och allt blir väldigt väldigt störande och man tappar kontroll över vad som sker omkring en.

Det får en också att tänka på Blade filmerna och när man har det i åtanke så börjar man tro att alla omkring en är vampyrer.

Detta är läskigt.

Att vara på en klubb när man är halvt trött och helt plötsligt börja tro att alla är vampyrer får en att räcka sig efter sitt svärd. Men man har inget svärd. För man är inte Blade. Då försöker man hitta andra vapen att värja sig med men ett sugrör eller en lime räcker inte långt. Så jag gick hem.

Finns det någon anledning att ha stroboskop år 2008? Blir folk fortfarande impade av blinkande ljus? Blir effekten av hip hop musik bättre av en lampa som dödar din syn?

Nu hoppas jag helt enkelt att folk slutar använda stroboskop om det inte är techno eller rave fester där vampyrer faktiskt håller till. För annars kan man locka över dom till hip hop klubbar.



/A

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack ...tack så mycket..*får tårar*. Jag trodde aldrig att någon skulle vara modig nog att ta upp detta samhällsproblem! Jag tror att hela grejen är nåt samarbete mellan iranie klubb ägare o iranie ögonläkare...dom gör deals om att klubbarna ska ha sånt så att stackars oss..vanliga dödliga med reducerad syn efter ett klubb besök, ska bli tvungna att besöka ögonläkarn...hela världen är en konspiration!!
// Elli

Little Thing sa...

sen har dom dricka med mkt socker i så att man ska till tandläkarn och alla vet att alla tandläkare är iranier.

MARG BARG TERROR-REGIMEN-I-IRAN

/ A