Läser du den här bloggen?

torsdag 26 februari 2009

Folk på gamla cyklar


Vad är hela den här grejen med unga människor som cyklar på jättejättegamla cyklar? Jag förstår mig verkligen inte på det. Det verkar ha blivit något slags mode att ha en cykel ifrån mellankrigstiden (1918-1939). Dom är inte bara jävligt fula utan väldigt opraktiska också! YUES! Dom har inga växlar till exempel! I och med att de flesta av dessa "människor" är ungdomar som studerar på universitet och högskolor så blir det double-trouble-opraktiskt! why you ask? För att de flesta högskolor och/eller universitet ofta ligger i en uppförsbacke, antingen i anslutning till eller direkt på (va?). Det är därför dessa inrättningar oftast ligger uppe på ett berg (varför?). Tänk på det nästa gång du åker förbi ett så ska du få se att jag har rätt.
So yes, gamla cyklar, var ingen douche, köp en ny! Du kommer aldrig att vara cool eller inne för att du har en gammal rutten cykel.


/K

1 kommentar:

Anonym sa...

Singlespeed är iof jäkligt bra om den är rätt utväxlad, vi håller på och tar fram en modern variant på en klassisk 50-tals racer. Kolla in på www.strommenvelo.com och ge oss lite arg input!