Läser du den här bloggen?

måndag 2 mars 2009

Stålmannen


Har ni märkt att när bovarna skjuter, med pistoler, mot stålmannen så rätar han ut bröstet och står i traditionell superman-pose och tar emot skotten. Men när dom får slut på skott och kastar pistolen mot honom så duckar han. Some serious plot-holes in this shiznit.

/K (/A)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stålmannen är gjord av stål. Upphettad stål. Pickan är gjord av typ något konstigt påhittat material, konstgjort som smälter när de träffar stålmannen. Jag vet det är tråkigt men det är sant.

Little Thing sa...

Men varför skulle stålmannen bli rädd för smält stål? Äter inte han smält stål?

Och hur kommer det sig att Spindelmannen sprutar spindel"nät" från handleden när spindlar väver från röven?

/A

Anonym sa...

Han är nog upphettad, aldrig smält. På något sätt. Grillad, men inte griljerad. Kokt men inte löskokt.

Du har rätt A. Men spindelmannen har ju kläder medan den riktiga spindeln som skjuter nätet från röva i själva verket är spritt språngandes. Lättare då. Och för att inte riskera allt för många karensdagar på grund av tjocktarmsinflammation (vilket ger hemska sår och blödningar) som ofta uppkommer av stress men även ovant klimat och därav kyla så fick de bli ur handleden istället.

ELLER så är det på grund av att det är mekaniska anordningar som han har (eller hade, förklaring nedan) dolda under dräkten på handlederna och som han använder för att skjuta iväg en vätska (alltså inte nät egentligen). MEN kommer du ihåg när spindelmannen kysstes av Queen? Sen den dagen har han dock kunnat skjuta ut sina spindelnät slash naturligt från underhanden. Och det är antagligen för att anordningen från första början var alldeles för stor för att dölja i röven så den hamna på handleden för att han ska kunna trycka av den så att säga. Tänk dig annars. - eh, vänta lite. (spindelmannen för handen långsamt och trycker på avtryckaren, rövhålet?)

/HotLine