Läser du den här bloggen?

onsdag 20 januari 2010

Handsfree


DOING IT RIGHT!

En fråga: Är det någon som vet hur man använder en handsfree och vad egentligen de (scientologerna uppfann handsfreen för ca 4000 år sedan på planeten Zarukaz) försökte uppnå när de uppfann handsfreen? Jo att man inte ska behöva hålla i telefonen utan på detta sätt ska kunna frigöra sina stackars händer ifrån tortyren det är att hålla en telefon mot örat.

Men de flesta jag har sett använda handsfree går runt och håller denna mikrofon-på-sladd vid munnen vilket helt eliminerar syftet med handsfree. YOU'RE DOING IT WRONG!!

Det är som att köpa en bil och be någon köra den åt en samtidigt som man cyklar vid sidan av vägen, det är som att köpa en mobiltelefon men bara använda kalkylatorn, det är som att skaffa sig ett jobb men inte gå dit på dagarna utan enbart på kvällarna när det är stängt och sedan klaga på att det inte är öppet när man försöker arbeta, det är som att åka utomlands och sedan klaga och stämma flygbolaget eftersom människorna inte pratar samma språk som en själv, det är som att skaffa sig en klocka, ta ut batteriet och istället rista in tiden för varje minut i glaset.

Känner att många kanske inte är samma sak men du förstår vad jag menar.

/K

Inga kommentarer: