Läser du den här bloggen?

tisdag 29 juli 2008

Vem köper porr?

Jag gillar att köpa dvd-filmer. Det finns bara en anledning till att jag inte köper så många filmer längre och det är att blue-ray är på väg att ta över. Dock finns det något jag aldrig har förstått. Varför köper folk porr?
Det främsta sök-orden på otaliga söksidor är sex och porn. Det innebär att folk fattar att det finns just porr på internet. Förstår man det så förstår man nog också att det finns gratis porr på just internet.
Forskning visar att internet uppfanns just för att sprida porr. Detta är fakta som jag nyss hittat på som inte är sant.
Men trots massa porr på internet så är porr-branchen fortfarande en av världens största och det är dom som har styrt många ledande tekniska framsteg såsom övergången från betamax till vhs och från vhs till dvd och även HD branchen väntade på att porrfolket skulle göra sitt val mellan HDDVD och Blue-ray. Detta är inte påhittat.

Det finns många anledningar till att jag köper dvds. En av dom är att jag gillar att ha en stor samling filmer som jag gärna visar till folk. Gäller samma för porrsamlaren? När man kommer hem till honom, säger han då "Ska vi kolla på en film? jag har butt bandits 4 och slutty girls 2 på dvd"

En annan anledning är att jag gillar att ha orignaltitlar med extra material och liknande. vill porrsamlaren också ha extra material? deleted-scenes?
"Här är en borttagen scen där Señor Chorizo råkade snubbla när han dansade sexigt"
Finns det kommentatorspår på dessa filmer?
"Hej det här är Dick Hugé och jag regisserade filmen, i den här scenen ska sjuksköterskan Debra, spelad av Tits McBoob, prata med rörmokaren som jobbar utan tröja. Vid det här tillfället i filmen så känner hon sig jättesugen på att ha sex med honom. Nu har dom sex. Jag ville förmedla två personer som har sex med denna scen"

Att köpa filmer och musik kan också bottna i att man vill stödja de artister och personer bakom så att dom kan fortsätta göra filmer och musik. Gäller det också för dom som köper porr? tänker dom "I cant beat my meat if they dont have anything to eat".
Rimmar dessa personer på engelska när dom tänker?



/A

4 kommentarer:

Anonym sa...

personerna i fråga vill nog se inzoomat!

Little Thing sa...

kan man zooma in på dvds över huvudtaget? varför flyttar man inte bara närmare skärmen?

/A

Anonym sa...

Jag har haft en konversation med en snubbe som har en stor samling porr på dvd. Jag vet inte riktigt vad som menas med stor men när han beskrev hyllan de stod i så antar jag att de är fler än 50.

Jag garvade åt detta och förklarade för denna stackare att det finns gratis porr på nätet men han viftade bort detta faktum och förklarade sig med att vilja ha dem i hyllan.

Han hade samma anledningar som du till att ha en filmsamling. Fast jag frågade aldrig om kommentatorspår eller extra material.

Little Thing sa...

Fråga honom. Han är den saknade länken mellan man och internet.

Dra ett strå för forskningen.


/A